загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Останній день: не забудьте загадати бажання в новорічну ніч!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Останній день: не забудьте загадати бажання в новорічну ніч!

Новорічна ніч у нас асоціюється з новим шансом: хтось хоче розпочати життя з чистої сторінки, хтось — знайти в новому році своє кохання, а хтось — мріє, аби його бажання здійснилось. Як же потрібно загадувати бажання в новорічну ніч, аби вони справді могли реалізуватись?

Як правильно загадати бажання

Заздалегідь правильно сформулюйте ваше бажання. Бажання повинно бути чітким, зрозумілим і конкретним. Бажання «хочу схуднути» занадто розмите — і буде вважатися виконаним, навіть якщо ви скинете всього півкілограма. А бажання «щоб у нас з моїм хлопцем все було добре» буде виконано навіть тоді, якщо у вас все буде добре окремо один від одного. Хоча в бажанні, звичайно, йшлось про зміцнення стосунків.

А от загадати «Хочу в серпні з’їздити в Париж» куди більш конкретно і реально. І не забудьте, загадуючи бажання, подумати про варіанти його виконання. Можливо, вже зараз варто скласти список з невеликих маленьких цілей і завдань, які приведуть вас до мрії саме в цьому році. Адже недаремно кажуть: «Думки — матеріальні».

Як загадувати бажання на Новий рік

У питанні, як правильно загадати бажання в новорічну ніч, народні думки розходяться: одні вважають, що достатньо повторити про себе бажання під бій курантів, інші, що потрібно зосередитися і уявляти собі його образ, треті — вірять тільки в написане на папірці.

Класичний варіант:

Найбільш популярний новорічний варіант з шампанським:

— Діяти треба швидко та акуратно. Вам знадобиться папір або серветка, ручка, запальничка та келих шампанського.

— Заздалегідь підготуйте бажання, правильно його сформулювавши.

— Доки б’ють куранти, запишіть його на маленькому аркуші паперу або серветці. Краще брати дуже маленький шматок, щоб він швидше згорів, адже потрібно укластися в 12 ударів годинника.

— Спаліть записку зі своїм бажанням над келихом з шампанським, щоб попіл потрапив в напій.

— Випийте шампанське разом з попелом свого бажання.

— Чекайте його виконання в новому році!

Іспанський варіант:

Класика іспанського жанру - 12 виноградин (ознака достатку і багатства), які необхідно з'їсти одна за одною, з кожним новим ударом годинника. Що примітно, загадувати бажання можна оптом: з кожною нової ягодою промовляти про себе чергову заповітну мрію. Для зручності і швидкості приготуйте невеликі виноградинки без кісточок.

Варіант зі свічкою:

Є ще одна можливість принести щастя в дім. У цьому зможе допомогти звичайна невисока і тонка свічка. Рівно опівночі її слід запалити, прошепотіти заповітні слова над палаючим полум'ям, а пізніше перемістити на святковий стіл. Якщо свічка протримається до кінця вечора і при цьому не згасне, то бажання обов'язково повинні збутися.

Загадайте бажання у шапкуНапереддень нового року зробіть собі імпровізовану шапку-капелюх: її можна, наприклад, зв'язати або скласти з паперу. Творіть з любов'ю - вкладіть навіть у жартівливий зразок всі свої почуття. Одягніть її, проводжаючи рік, що минає, а коли годинник проб'є північ - зніміть і прошепочіть у неї свої заповітні мрії. Чудо-шапку не можна викидати весь рік або до тих пір, поки бажання не здійсниться.

Дружній спосібВідмінний варіант для тих, хто зустрічає свята компанією друзів чи в колі великої родини. У той час як годинник б'є дванадцять, необхідно підстрибнути якнайвище і загадати найзаповітніше бажання. Заздалегідь придумайте ємне формулювання, яку встигнете проговорити про себе «в повітрі». До слова, цей метод відповідає древньому німецькому повір'ю, згідно з яким в Новий рік потрібно «встрибнути».

Гранатовий спосіб:Якщо вірити грекам, для достатку і благополуччя в Новому році потрібно покласти на стіл стиглий і соковитий гранат, а з боєм годинника з силою його розбити. Чим більше ягід висипалося - тим щасливіше буде наступаючий рік. З'їжте зернятка і думайте про омріяне.

Для майстринь-рукодільниць

Для тих, хто вміє шити і вишивати, є ще один нескладний спосіб. На подолі свого святкового вбрання вишийте своє бажання. Просто кілька стібків, наприклад, любов, дружба, здоров'я. У той момент, коли почнуть бити куранти, праву руку покладіть на вишивку і рівно опівночі вимов своє бажання вголос.

ЗОЛОТЕ ПРАВИЛО. Про ваше бажання не повинен ніхто знати! Ви не можете його озвучувати навіть найближчим людям. Адже мрії — це потаємне. Тільки так ви наповните свої мрії сильною позитивною енергетикою. А це, як відомо, лише буде стимулювати вас отримати в житті усе задумане. До того ж, заздісників ще ніхто не відміняв! І якщо озвучити про свої масштабні плани за святковим столом, то вам в Новому році можуть завадити досягти мети.

Професіонали стверджують: для того, щоб загадані бажання збувалися, необхідно їх точно формулювати. Варто уникати частинок «не». Наведемо приклад. Якщо Вам необхідно здоров'я, не говоріть «Я бажаю не хворіти». Вимовляєте те, що хочете втілити в життя - «Я бажаю бути здоровим». Бажання «реагують» на мрії в теперішньому часі, представляючись реальним фактом, а не віддаленим майбутнім. При цьому необхідно заздалегідь ретельно продумати слова і думки, адже фраза «бійтеся своїх бажань, вони мають властивість виконуватися» була сказана не просто так. Отримавши достаток в чому-небудь одному, є ймовірність втрат у чомусь іншому.

Пам’ятайте, що у будь-якого бажання куди більше шансів здійснитися, якщо воно залежить від вас. Користуйся цим, і нехай ваші мрії завжди збуваються.

До списку новин