загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна увійшла у Зону вільної торгівлі з ЄС

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Україна увійшла у Зону вільної торгівлі з ЄС

Від першого дня року Україна увійшла у Зону вільної торгівлі з Євросоюзом, тобто набула чинності економічна частина Угоди про Асоціацію.

 

Це означає поступову інтеграцію економіки нашої держави у внутрішній ринок ЄС, також оптимізацію роботи митних служб і спрощення митних процедур. Євроспільнота зменшує або взагалі скасовує мита. Зі свого боку Україна має 10 років перехідного періоду, протягом якого потрібно змінити свій тарифний план. Для найбільш чутливих товарів, якими торгують Україна та ЄС, встановлені тарифні квоти. Російська Федерація тяжко переживає Зону вільної торгівлі України з Європою, тому Москва вводить продуктове ембарго відносно українських товарів.

Про ЗВТ згадав у своєму новорічному зверненні Президент України. Петро Порошенко заявив, що Україна за кілька років дії зони вільної торгівлі з Європейським Союзом зможе  компенсувати збитки, яких завдала Росія закриттям ринків для українських товарів.

"З 1 січня починає діяти поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з Євросоюзом. За кілька років ми компенсуємо колосальні збитки, яких завдала Україні Росія, … Адже закриття Москвою ринків для українських товарів і українських виробників, потужна економічна агресія – ще одна складова гібридної війни проти нас", - заявив Президент.

До списку новин