загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рік Вогняної Мавпи: прогнози і поради астрологів та нумерологів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Рік Вогняної Мавпи: прогнози і поради астрологів та нумерологів

Прийшов Новий, 2016-й рік. А за східним календарем, це рік Вогняної Мавпи. І настане він аж 8 лютого. Проте завжди цікаво зазирнути наперед, у майбутнє, тим паче, що особливості цього року вже добре відомі любителям екзотичних гороскопів. expres.ua Яким же буде цей рік,  розповіли нумеролог Людмила Савіна, астролог Олена Осипенко та хіромант Сергій Коновалов. -- Що скажете про особливості року Вогняної Мавпи? О. Осипенко:  -- Мавпа - дуже непередбачувана тварина, особливо для тиранів і диктаторів. Усі яскраві історичні події та катаклізми ставалися саме в такий рік! Тож і цей буде не менш цікавим. До речі, в астрології є правило: події у вашому житті в перші 12 днів нового року проектуються на всі 12 місяців майбутнього року. Як ви їх проведете, так і мине ваш рік. С. Коновалов: -- Вогняна Мавпа – символ бурхливих пристрастей, енергії та неприборканих бажань. Вогонь може зігріти, а може й обпалити. У зв'язку з цим рекомендовано кардинально змінити щось у житті та здійснити давно омріяне – Мавпа неодмінно підтримає ваші починання. Але не чекайте допомоги від оточення – все потрібно зробити самому і покладатися лише на власні сили.

Мавпа не любить людей, які пасують перед труднощами. При цьому діяти треба саме тут і зараз. Дотримуючись цього принципу, ви швидко досягнете чудових результатів і успіхів. -- А яким 2016 рік буде для України, можна передбачити? С. Коновалов: -- Надія на досягнення рівноваги в державі та суспільстві є, але стабільність, ймовірно, настане у другій половині року. До того часу можна передбачити нові випробування для народу, у тому числі й зміну уряду. Однак процеси в державі будуть спрямовані на її відбудову, досягнення злагоди та добробуту. Знак війни поступово відійде у тінь. -- Як слід зустріти рік Мавпи? Л. Савіна: -- Мавпа - весела, але конфліктна. Поводитися максимально спокійно, адже очікується, що в ці дні буде більше ДТП, нещасних випадків. Треба налаштуватися на позитив, забути про гнів і відсвяткувати Новий рік у родинному колі. О. Осипенко: -- Проводжати старий рік слід з вдячністю за все, пробачити всіх і за все. У Новий рік треба входити без образ та боргів, з легкою душею і з радістю. Юлія ГОЛОДРИГА, Тетяна ВУЙЛОВА

До списку новин