загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гід різдвяними фестивалями Києва

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Гід різдвяними фестивалями Києва

Колядування великою компанією, співи разом із фольклорними колективами, частування кутею та піруети на ковзанках — огляд подій різдвяних фестивалів Києва.

Різдво між двома дзвіницями

7 січня

15:00, Софійська та Михайлівська площі

Вхід: безкоштовно

Детальніше про подію 

З обіду і до вечора на головній площі різдвяного містечка співатимуть і танцюватимуть молоді й уже відомі українські виконавці, відбуватиметься битва колядок. О 19:00 запланований різдвяний флешмоб. Паралельно можна буде пофотографуватись у фотозонах та біля головної ялинки, попити чаю та глінтвейну на фуд-корті.

Різдво у «Зимовій країні мрій»

7 січня

10:00, ВДНГ, Глушкова, 1

Вхід: 50 грн

Подія у Facebook

У програмі — фестиваль Олега Скрипки та компанії. З 12:30 до 20:45 виступатимуть «Веселі Вуйки», Miami Family, Скрипка & «Ле Гранд Оркестра». Також буде майстер-клас із танців від гурту «Божичі», уроки гончарства та майстрування з соломи, працюватиме фуд-корт із гриль-зоною та солодощами. З 21:00 до 23:00 гратимуть діджеї. Детальна програма — за посиланням.

Різдво в «Олімпійському містечку»

7 січня

12:00, Троїцька площа

Вхід: безкоштовно

Подія у Facebook

З обіду і до вечора на площі лунатимуть колядки, десь о 18:00 розпочнеться фестиваль джазу. З 19:45 на ковзанці відбуватимуться показові виступи учнів школи фігурного катання. Також можна буде поїсти куті на фуд-корті та попити гарячих напоїв.

Різдво на Контрактовій

7 січня

19:00, Контрактова площа

Вхід: безкоштовно

Подія у Facebook

Цього вечора різдвяний настрій на площі створюватимуть Тарас Чубай із «Плачем Єремії» та львівська академічна хорова капела «Дударик». Поряд зі сценою працюватиме ярмарок товарів українських марок.

 

Європейська зима на Поштовій

7 січня

14:30, Поштова площа

Вхід: безкоштовно

Подія у Facebook

У програмі — народні обрядові дійства, концерт та інтерактивна програма «Коляда». На фуд-корті пропонуватимуть солодощі країн світу, глінтвейн і пунш, у фотозоні можна буде фотографуватись із найвідомішими пам’ятками Європи. На дітей чекають конкурси, вистави та розвивальні квести.

Різдво у «Феофанії»

7 січня

12:00, парк «Феофанія», Академіка Лебедєва, 32

Вхід: 10 грн, дітям — 5 грн, дітям до 7 років та пенсіонерам — безкоштовно

Подія у Facebook

Організатори готують святкування у стилі «Вечорів на хуторі біля Диканьки». Будуть народні гуляння зі змаганнями на спритність і силу, конкурсами на найкраще виконання колядки та хороводами навколо вогнища. Також заплановані виступи фольклорних колективів та смачні пригощання. Для дітей працюватиме зона активних розваг на свіжому повітрі та зона майстер-класів у теплому приміщенні.

«Козацька Коляда» в «Мамаєвій Слободі»

7 січня

11:30, комплекс «Мамаєва Слобода», Михайла Донця, 2

Вхід: 50 грн, школярам та пенсіонерам — 25 грн

Детальніше про подію

Усі охочі спільно з колядницькими ватагами зможуть весело та гамірно колядувати під хатами Титаря, Сотника, Гончара, Коваля, Ворожки та козака Джури. Все наколядоване організатори передадуть на потреби поранених бійців АТО. На головній сцені будуть виступи народних колективів, біля возів відбуватиметься ярмарок народних майстрів. На майдані господині смажитимуть і паритимуть усіляку всячину та готуватимуть старовинний гарячий хмільний напій «Мусулєс» і козацький трав`яний чай «Гербата».

Вистава «Ніч напередодні Різдва»

8 січня

17:00, заповідник «Софія Київська», «Хлібня»

Вхід: за квитками до музею

Подія у Facebook

Актори театру «Маскам Рад» гратимуть різдвяну казку-комедію для дітей і дорослих. Вистава поставлена за твором Гоголя, із нею артистів уже запрошували до Болгарії, Польщі, Естонії та Індії.

До списку новин