загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мигдальні подушечки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Мигдальні подушечки

Мигдальні подушечки - це таке пухке печиво, як іграшкове. Ніжні, тендітні, смачні подушечки.

Якщо немає можливості купити чистий мелений мигдаль, або Вам просто не хочеться, бланшируйте звичайний мигдаль 1-2 хвилини в киплячій воді, відцідити і відразу беріться за зняття шкурки.

Як це легко зробити, дивіться у відео як чистити мигдаль:

https://www.youtube.com/watch?v=4YPx914nFrI

На 30-40 штук печива:

Для тіста:250 грам пшеничного борошна50 грам меленого мигдалю170 грам вершкового масла3 жовтки150 грамм густої сметани1 ст.л. оцту3 ст.л. цукру1 ч.л. мигдального екстракту, або 4-5 крапель мигдальної есенції.

Для начинки:3 білки100 грам цукрової пудри50 грам меленого мигдалю.

"Відпочинок тіста": 1 годинаЧас приготування: 50 хвилинЗагальний час приготування: 1 година 50 хв.

Приготування печива:

1) Змішати всі інгредієнти для тіста і замісити м'яке, еластичне тісто. Загорнути тісто в харчову плівку і залишити на 1 годину «відпочити» при кімнатній температурі.

2) Після того як тісто «відпочило", розігріти духовку до 180 ᵒС.

3) Збити білки до стадії формування перших білкових піків, обережно, під кінець збивання, підсипати спочатку цукрову пудру, а потім і мелений мигдаль.

4) Тонко розкачати 1/3 тіста, на присипаній борошном поверхні, (зручніше на дерев'яній), надаючи тісту форму квадрата, обрізаючи, якщо потрібно, краї.

5) Гострим ножем розрізати тісто на невеликі квадрати.

У серединку кожного квадрата покласти по 1 ч.л. ложці білкової маси. (Може бути менше ніж 1 ч.л., все залежить від розміру Ваших квадратів).

6) Скласти квадрат вдвічі і акуратно защипнути краї, формуючи "подушечки". Викладати "подушечки" на змащене вершковим маслом деко.

7) Випікати печиво "подушечки" у розігрітій духовці 20-30 хвилин, одне деко на раз. "Подушечки" мають вирости і добре підрум'янитися. Деякі подушечки відкриються, але це ніяк не впливає на смакові якості печива.

8) Дістати печиво з духовки, дати трохи охолонути на деку (хвилин 8-10), посипати цукровою пудрою і насолоджуватися!

До списку новин