загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мед і гірчиця сонцем промениться. «гарячий» засіб від застуди

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Мед і гірчиця сонцем промениться. «гарячий» засіб від застуди

Зупинити хворобу на самому початку

 

В цей час року сльота й холод, велика кількість вологи в повітрі призводять до швидкого охолодження дихальних шляхів та всього організму. Згідно з китайською медициною, «ушкоджувальний» початок проникає крізь вологу шкіру й сухожилля, спричиняючи озноб. www.zid.com.ua

Організм, втрачаючи тепло, втрачає внутрішній жар тіла й стає беззахисним перед вірусом грипу та інших інфекцій. Тому просто потрібні ліки теплі й сонячні, зокрема «гаряча» суміш із меду, гірчиці й лимона.

Мед містить максимальну кількість сонячної енергії у вигляді різних вуглеводів.

Гірчиця спричиняє жар у тілі, стимулює печінку (від слова «піч») і жовчний міхур, поліпшуючи процеси травлення.

Лимон використовуємо як потужне джерело вітаміну С й речовину, що зв’язує мед та гірчицю.

Приготування суміші

 

Для «гарячої» суміші краще приготувати гірчицю самому, магазинна «забиває» мед і ефект не той, який потрібен. Суху гірчицю (1 ст. л.) дуже ретельно змішуємо з водою до густоти домашнього сиру й викладаємо рівним шаром на дно півлітрової банки. Зверху акуратно тонким шаром наливаємо ? воду й залишаємо на ніч чи на 3-4 години, щоб вода забрала гіркоту й агресивність гірчиці. Потім її зливаємо.

До отриманої гірчиці додаємо 1 ч. л. густого меду та подрібнений лимон в кількості, щоб утворилася маса  густотою, як рідка сметана. Отриману суміш викладаємо в баночку з темного скла. Інгредієнти можна трохи змінювати до смаку.

Сон буде «теплим» і глибоким

 

Приймати перший раз уранці натщесерце по 1 ч. л. Потримати трохи в роті, посмакувати. Смак не повинен бути занадто пекучим, але таким, що приємно обпікає, кисло-солодким. У кого є проблеми зі шлунком, можна запити кількома ковтками перевареної води.

Після прийому суміші обов’язково облитися (хоча б до пояса) холодною водою й розтертися рушником до почервоніння.

Потім під музику зробити зарядку до відчуття жару в усьому тілі. Такій гарячій людині, і дорослій, і дитині, вже не страшна сира погода!

Другий прийом - 1 ч. л. перед сном. Після цього сон буде «теплим» і глибоким, а організм запасе багато енергії для наступного дня.

Цей засіб також дуже добре стимулює весь травний тракт і сприяє виробленню внутрішнього жару. Позитивно впливає на утворення й відтік жовчі, на соковиділення. За виразки шлунка приймати після їди.

У разі ознобу прийом цього засобу можна збільшити до 3-4 разів на день.

Володимир БОЛСУН, лікар-невропатолог.

До списку новин