загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Імбир, кропива і часник - найкращі засоби для очищення крові

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Імбир, кропива і часник - найкращі засоби для очищення крові

Несприятливі умови навколишнього середовища, нераціональне харчування і шкідливі звички призводять до зашлакованості нашого організму. Як почистити кров у домашніх умовах? Чи ефективні народні засоби?

Кропива

Можна очистити кров в домашніх умовах за допомогою кропиви - ця пекуча трава користується великою популярністю у народних цілителів. Траву помістіть в чисту банку, залийте міцною горілкою, витримуючи пропорцію 1: 3. Щодня збовтувати зілля, а через 10 днів процідіть. Приймайте народні ліки тричі на день (разова порція - 30-40 крапель / 100 мл води). Тривалість подібного курсу - 10 днів.

Не можна використовувати такий метод чищення при підвищеному згортанню крові, патологіях нирок і печінки, а також при підвищеному тиску. Лікар може накласти заборону на даний засіб, якщо у жінки серйозні проблеми зі статевою сферою.

Настоянкою часнику

Пропустіть через прес 350 г очищених від лушпиння зубчиків часнику. Перекладіть отриману масу в скляну тару, залиште на 1-2 дні відстоюватися. Коли маса розділиться на 2 шари, злийте верхній. Долийте в банку медичний спирт (250 мл), накрийте і залиште в темряві і прохолоді на 10 днів. Процідіть, поставте ще на 3 дні в прохолодне місце.

Пити настоянку потрібно, поєднуючи її з молоком - часникові краплі додавайте в 50 мл цього корисного напою. Кількість крапель збільшуйте поступово - приймайте їх перед основними трапезами (за 30 хвилин до майбутнього прийому їжі). У день № 1 норма прийому крапель буде наступною: 1 крапля вранці / 2 краплі днем ​​/ 3 краплі ввечері. За тією ж схемою додавайте по 1 краплі до кожної порції, поки не дійдете до таких показників: 13 крапель вранці / 14 крапель вдень ​​/ 15 крапель ввечері. З цього моменту почніть зменшувати норму, віднімаючи по 1 краплі (15/14/13; 12/11/10 ... 3/2/1). Після цього перейдіть до ударної дозі часникової настоянки (25/25/25) і пийте її до повного вичерпання запасів. Повторювати чистку можна 1 раз на 5 років. До речі сказати, такий засіб чистить не тільки кров, але і печінку.

Не можна використовувати даний метод під час виношування дитини, при наявності епілептичних припадків, при ниркових патологіях. Важливо пам'ятати, що щодня в період чистки потрібно випивати 2 л несолодкої рідини (пріоритетні позиції займає вода). Алкоголь строго протипоказаний.

Імбир

Очищення крові цілком доступно в домашніх умовах - наведений нижче рецепт досить ефективний. Для приготування напою буде потрібно 1 ст. кислого або свіжого молока (залежно від переносимості). Активні компоненти: тертий імбир (1 ч.л.), така ж кількість натурального меду і 1/4 ч.л. куркуми. Пам'ятайте, що напій повинен мати кімнатну температуру, тому молоко дістаньте з холодильника завчасно. Змішавши всі інгредієнти, дайте їм увійти в силу (буде потрібно 10 хвилин). Приймайте раз на день протягом 2-4 тижнів.

Протипоказанням до вживання такого напою є серйозні патології ШКТ. При тромбофлебіті напій пити можна, але доведеться відмовитися від одного з компонентів (від куркуми).

Очищення крові в домашніх умовах здійснювати корисно - багато хто відзначає, що подібний курс помітно покращує самопочуття. Вибираючи оптимальний рецепт чищення, звертайте увагу на протипоказання.

До списку новин