загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чудодійні властивості фолієвої кислоти знову підтверджені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Чудодійні властивості фолієвої кислоти знову підтверджені

Американськими вченими спростовано поширене в широких наукових колах думку про те, що великі дози фолієвої кислоти можуть призвести до злоякісних новоутворень.

Вчені довели, що у людей, які вживають в їжу велику кількість продуктів, що містять фолієву кислоту, значно зменшується ризик розвитку раку прямої і товстої кишки.

Фолієва кислота у великих кількостях міститься в цитрусових і листових овочах. Раніше було встановлено її позитивний вплив на пам'ять.

Однак на сьогодні протираковий механізм впливу фолатів не відкритий, і над його відкриттям доведеться ще попрацювати. Хоча вже стає очевидним той факт, що люди, що вживають фолієву кислоту в достатніх кількостях, на 30% рідше хворіють на колоректальний рак.

До списку новин