загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

П’ять трав’яних чаїв, що захистять від вірусів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
П’ять трав’яних чаїв, що захистять від вірусів

У зимову пору, коли лютує холод і застуда, саме час зігрітися чимось смачним, вітамінним і небанальним. Пропонуємо підбірку чаїв, які вразять незвичним поєднанням компонентів і додадуть сил організму боротися з вірусами. Трав’яні чаї слід пити тільки гарячими (40-50° С), при охолодженні вони втрачають свою головну властивість – посилювати потовиділення.

1. Листя ожини, малини, кропиви, суниці і яблучна шкірка – усе в рівних пропорціях. Це вітамінна суміш, яка зарядить організм силами для боротьби із застудою і поліпшить травлення.

2. Плоди шипшини, листя ожини, шматочки яблука, листя м’яти, перцевої м’яти, полуниці і пелюстки троянди – вітамінний, заспокійливий ефекти, застосовують при грипі, ангіні, запальних захворюваннях порожнини рота.

3. Імбир, кориця і гвоздика – зігріваючий чай, допомагає змобілізувати захисні сили організму, покращує циркуляцію крові, має антисептичну, відхаркувальну дію, стимулюючі властивості.

4. Листя фіалки запашної з медом (1:10) – пити теплим з медом по 1/3 склянки тричі на день при бронхітах, сильному кашлі.

5. Шипшина, чорниця, журавлина, полуниця і ожина, листя бузини, чорної смородини і обліпихи, пелюстки соняшнику– вітамінний збір, який зміцнить сили, має потогінний ефект.

Насолоджуйтеся незвичним поєднанням фруктів, квітів і трав і будьте здорові!

За матеріалами kook.com.ua, olympica.com.ua, babushkinsad.kiev.ua, kolizhanka.com.ua, facebook.com/ds.lviv.ua.

Опублікувала Наталія Середюк

До списку новин