загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Негативне ставлення до старіння може вдарити по здоров'ю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Негативне ставлення до старіння може вдарити по здоров'ю

Неправильний підхід до старіння впливає як на розумове, так і на фізичне здоров'я людини в майбутньому. Саме до такого висновку прийшли вчені дублінського інституту, повідомляє агентство techtimes.

У дослідженні, яке було надруковане в журналі "Відмінності між індивідами і персоналіями", вчені Дірдрі Робертсон і Роуз Енн Кенні деталізували результати своєї роботи, яка ґрунтується на аналізі даних довгострокового дослідження старіння в Ірландії.

Робертсон і Кенні з'ясували, що люди похилого віку, що мали негативний підхід до старіння, вже через два роки мали гірші показники розумових здібностей і моторної активності, ніж ті, хто ставився до нього, як до природного явища. Такі ж результати були отримані і після того, як вони врахували й інші фактори, пов'язані зі змінами у здоров'ї людей, життєвими подіями, настроєм та медичними препаратами, що приймалися людьми.

Негативне ставлення до старіння також впливало на те, як розвивалися ті чи інші захворювання.

До списку новин