загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українські вчені винайшли вакцину від раку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Українські вчені винайшли вакцину від раку

4 лютого відзначали  Всесвітній день боротьби проти раку і ми ще раз нагадуємо про унікальну розробку українських вчених – вакцину від раку.

Три десятиліття фахівці Національної академії наук України проводили клінічні дослідження та випробування препарату. Вчені кажуть – для хворих це альтернатива хіміо та променевої терапії. Вона не гарантує повного видужання, проте значно продовжує життя хворих. Але застосувати цю вакцину у лікарнях неможливо, – кажуть медики, – через недосконале законодавство та складні бюрократичні процедури. Олена Царенко вкотре піднімає цю тему.

До списку новин