загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна і Польща можуть утворити найбільшу і найбагатшу державу Європи (2016)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Україна і Польща можуть утворити найбільшу і найбагатшу державу Європи (2016)

У 2016 році рожевий туман Евромайдана остаточно розсіявся і кожен українець усвідомив, що Європа не кликала Україну в Євросоюз, а лише запропонувала договір про вільну торгівлю між ЄС і Україною. Навіть цей договір про зону вільної торгівлі не виправдав очікування і Україна в лютому 2016 року дізналася, що за цим договором ЄС вводить квоти на безмитне ввезення української продукції в ЄС і ці квоти настільки мізерні, що українські виробники вичерпали ці квоти практично в повному обсязі лише за перший місяць 2016 року (крім пшениці, квот вистачить ще на 2-3 місяці).

Україна і Польща до 1648 року утворювали єдину державу і ця держава процвітала. Якщо "завтра" в Україні провести референдум про повернення до складу Польщі, то:

1) Україна автоматично стане членом Євросоюзу і будь-який українець зможе вільно пересуватися по Європі, самостійно вирішувати в якій країні Європи жити і працювати: залишитися в Польщі або виїхати жити в Німеччину, Францію або в Норвегію.

2) Зарплати та пенсії українців зростуть мінімум в 5 разів до середнього рівня зарплат у Польщі.

3) У наступні 5 років українські землі зміняться до невпізнання: будуть побудовані сотні тваринницьких ферм, птахофабрик, сотні тисяч гектарів фруктових садів, мільйони гектар фермерських полів: пшениця, кукурудза, картопля та інші. Українські землі у складі Польщі стануть найбільшою на планеті продуктової базою.

4) Прямі інвестиції з польських і європейських банків створять набагато більш розвинену промисловість (текстильна, металургія, хімічна та інші) на українських землях, порівняно з піком розвитку епохи СРСР. Жителі сусідніх областей Росії будуть заздрити жителям Харківської або Сумської областей Польщі, але приїхати на заробітки не зможуть, бо росіянам заборонено працювати в ЄС.

5) Як тільки Україна повернеться до складу Польщі, то автоматично, без підписання додаткових договорів, опиниться в НАТО і питання Донбасу і Криму вже не буде чужим для НАТО, а стане їх головним болем. Війни НАТО з Росією не буде. Російська економіка дуже сильно постраждала через Крим та Донбас. Росіяни повернули б Крим і Донбас, але просто не хочуть програвати. Росіяни не готові воювати з НАТО через нікому не потрібнi Крим та Донбас.

6) Українці зможуть навчається у найкращих інститутах Європи і у середньостатистичного українця з'явиться можливість оплатити навчання своєї дитини в кращих инститтутах Німеччині, Франції чи Великобританії.

7) Українські пенсіонери не будуть волочити злиденне існування, а подібно старим Європи будуть багато подорожувати, вести активний спосіб життя, насолоджуючись кожним днем заслуженого відпочинку. Українці перестануть бояться виходу на пенсію і будуть з нетерпінням чекати цього дня, щоб пожити в своє задоволення.

8) Більше не буде корупції і "дерiбанов" народних грошей.

9) Українська наука розквітне завдяки сотням мільярдів прямих інвестицій польських і європейських банків - українські вчені не будуть мігрувати на Захід, щоб численні інновації та винаходи українських вчених (одних з кращих у світі) ставали надбанням і власністю інших держав.

10) У наступні 25 років відновлена Польща стане найвпливовішою і найбагатшою державою Євросоюзу, змінивши на цьому посту Німеччину і Францію.

Ви звернули увагу на те, що цей прогноз не можна назвати оптимістичним? Тут немає зайвого оптимізму. Прогноз на всі 100% реалістичний. Українці, від мрії до реалізації всього один крок - бажання всього народу України. Якщо підтримуєте цю ініціативу, то тисніть по кнопках соціальних мереж в яких у вас є профілі.

Піднімемо інформаційну хвилю, спровокуємо суспільний резонанс і обговорення, через рік або два проведемо референдум. Останні 25 років триває політична та економічна криза в Україні. Ми не бачимо надії на покращення. До влади в Україні пробиваються тільки хитрі, цинічні, жадібні шахраї та злодії. Повернення до складу Польщі - поверне нас до складу Європи з складу якої нас вирвали кацапи і зробили нас частиною свого "руського світу", частиною якого ми ніколи не були. Ви зараз вирішуєте долю України! Робіть свій вибір!

До списку новин