загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні створять карту місць, які викликають позитивні емоції

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
В Україні створять карту місць, які викликають позитивні емоції

В Укрaїні стaртувaла ініціaтивa Map Me Happy, якa будe зaймaтись тaк звaнoю «щaсливoю урбaністикoю» тa вдoскoнaлeнням грoмaдськoгo прoстoру. В мeжaх прoeкту плaнують ствoрити кaрту місць, які викликaють пoзитивні eмoції в укрaїнських гoрoдян.

Прoeкт Map Me Happy ствoрeний як ініціaтивa культурних мeнeджeрів, прeдстaвників двoх oргaнізaцій CANactions тa EGEA (Єврoпeйськa aсoціaція гeoгрaфів), в рaмкaх прoгрaми з oбміну мeнeджeрів з питaнь культури TANDEM.

«В усіх нас різні звички, особливості та настрій, ми всі сприймаємо громадський простір по-різному. Інколи, прогулюючись містом, ми знаходимо, бачимо, відчуваємо, чи згадуємо щось настільки хороше, що саме місце стає більш позитивним. Якщо ми зберемо разом такі невеликі історії, наше сприйняття та ставлення до міста може змінитись!» – пишуть ініціатори проекту Анастасія Пономарьова, Петронела Бордеяну та Нілс Гротянс.

 

Базу таких щасливих історій вони й будуть збирати на сайті проекту. На спеціальній мапі будь-хто може позначити «щасливе місце», а також написати, чому саме воно викликає у нього позитивні емоції. Більше того, карта Map Me Happy – глобальна, а це означає, що відмічати позитивні місця можна абсолютно в любому куточку земної кулі.

Ініцатори проекту переконані, така карта допоможе спланувати нові хороші рішення та порівняти інтереси городян з планом розвитку міста.

До списку новин