загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Київські пенсіонери зможуть контролювати нарахування пенсій через інтернет

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Київські пенсіонери зможуть контролювати нарахування пенсій через інтернет

Кияни старшого покоління тепер зможуть на відстані, не виходячи з дому детально відстежувати, наскільки влада виконує свої численні обіцянки.

Про це повідомляє група “Подоляночка” у facebook. Пенсіонери зможуть контролювати додержання передвиборчих слів щодо підвищення пенсій, зобов'язань стосовно надання субсидій чи уточнення комунальних тарифів. Усе це стає можливим завдяки комп'ютерним навичкам, яким волонтери почали навчати людей похилого віку на безкоштовних комп'ютерних курсах. Організатор курсів на Подолі Олег Шолух підтвердив, що розширити соціальні перспективи для пенсіонерів дозволяє більш активна підтримка студентів київських вищих навчальних закладів, а також нещодавно покращені технічні умови, отримана додаткова техніка. Благодійна допомога для курсів стала показовою ще й тому, що її було надано не в ході передвиборчої кампанії минулого року, а після місцевих виборів- 2015. Як висловив сподівання депутат Київської міської ради Сергій Башлаков після передачі десяти комп'ютерів для курсів, “якби проект змогли так само підтримати інші політичні сили, окрім “Об'єднання Самопоміч”, це був би наочний приклад нашого спільного ставлення до людей похилого віку”. Соціальні функції сьогодні стають для пенсіонерів не менш значимими, ніж такі відомі комунікаційні можливості, як перегляд улюблених кінофільмів минулих років в Інтернеті або спілкування з родичами та друзями за допомогою аудіо- та відеозв’язку. Уже зареєструвалися жителі Подолу, Оболоні, Борщагівки, Троєщини. Середній вік пенсіонерів, які бажають навчатися — 55-75 років. Після закінчення курсів, усі отримають відповідні сертифікати.

До списку новин