загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Паличка для чищення зубів із сосни - все геніальне просте

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Паличка для чищення зубів із сосни - все геніальне просте

У природі є все! Натуральні зубні щітки, точніше буде сказати, палички для чищення зубів є в лісі.

Можливо, якби людство менше винаходило зубних щіток і паст, менше було б і карієсу? Спробуйте набрати в пошуковику «зубна щітка», будете здивовані величезному вибору пропонованих ноу-хау в цій галузі. Прямо пропорційна залежність! Чим більше зубних щіток і паст, тим більше карієсу та інших захворювань зубів і ясен.

Навіщо переробляти досконалий винахід? Соснова паличка ідеальний, але, на жаль, забутий нами засіб для чищення зубів. Користуватися нею просто, доступно і безкоштовно. Треба взяти і пожувати один кінець гілочки, вона відразу стає м'якою. Можна прекрасно почистити зуби, міжзубні проміжки, помасажувати ясна. До того ж - весь спектр корисних речовин сосни буде сприятливо впливати на ротову порожнину.

На молодих гілочках всю зиму є соснові бруньки або зародки молодих шишечок - зубна паличка з сосни просто просочена вітамінами.

Усі знають, що коріння сосни володіють особливими властивостями гнучкості, міцності і м'якості, які використовуються в плетінні різних речей майстрами - умільцями. Виявляється, що і в гілках сосни частково зберігаються ці властивості, завдяки яким гілочка перетворюється в м'яку і пухнасту щіточку.

Паличка з сосни прекрасно почистить і зміцнить зуби, позбавить від неприємного запаху і запальних процесів. Натуральна паличка з сосни для чищення зубів не містить шкідливих речовин.

Готуємо палички так - нарізаємо на невеликі відрізки (5 - 15 см) гілочки сосни, ялини, кедра або ялиці (діаметром з олівець) і підсушуємо. Коли необхідно, розмочуємо в воді до розм'якшення (або відразу в роті) і розжовуваємо один кінець гілочки до м'якого стану. На вигляд буде як пухнастий пензлик. Процес розжовування сам по собі знезаражує і лікує зуби і ясна. Використана частина дерев'яної палички вже заражена різними бактеріями і її краще обрізати, якщо користуватися довгими паличками до 15 сантиметрів. А короткі палички можна використовувати як одноразові, тому вони дуже зручні в поїздці і більш гігієнічні.

До списку новин