загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сивих людей набагато менше, ніж прийнято вважати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Сивих людей набагато менше, ніж прийнято вважати

Сиве волосся у літніх людей зустрічаються набагато рідше, ніж це було прийнято завжди вважати, з'ясували фахівці.

Компанія L'Oreal провела дослідження з метою з'ясувати, яка кількість чоловіків і жінок не потребують фарбі для волосся маскує сивину і отримала дані, згідно з якими, реальне число покупців, яким може знадобитися фарба для волосся, набагато менше офіційних оцінок.

Відповідно до думки, яка існувала раніше, у половини 50-літніх людей повинно бути не менше 50% сивого волосся, а насправді таких виявилося менше 25% серед 4 тисяч добровольців з 20 різних країн. Так, згідно з підрахунками експертів, у кожної десятої людини старше 60 років немає жодної сивої волосинки. Крім цього експерти з'ясували, що сивина поширюється по світу нерівномірно, і в якихось країнах сивочолих і того менше.

У загальній же складності, сиве волосся було у 74% опитаних людей у ​​віці 45- 65 років, що покривають щонайменше 27% волосяного покриву голови. З віком число людей з сивиною, як і площа покриття, збільшувалися - в період з 56 до 60 у 86% вже є якась сивина, а від 61 до 65 у 90% людей сиве волосся займають не менше 40% голови.

Найчастіше сивина зустрічається у чоловіків (78%), ніж у жінок (71%). У чоловіків сивина з'являється, як правило, спочатку на скронях, а потім йде до верхівки і потилиці. А жінки сивіти починають в рівних пропорціях на скронях і маківці.

До списку новин