загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Столичні музеї раз на місяць можна відвідувати безкоштовно: графік «днів відкритих дверей»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Столичні музеї раз на місяць можна відвідувати безкоштовно: графік «днів відкритих дверей»

Раз на місяць всі категорії громадян можуть безкоштовно відвідати муніципальні музеї міста Києва у спеціально відведені «дні відкритих дверей».

Таку інформацію повідомив департамент культури КМДА на запит користувача сайту «Доступ до правди» та надав графік днів безоплатного відвідування київських музеїв.

Також у відповіді КМДА сказано, що діти шкільного віку, учні профтехучилищ та студенти мають право на безоплатне відвідування театрів та музеїв комунальної власності. Відвідування театрів відбувається за попередньою домовленістю з адміністрацією у будь-який день при наявності вільних місць та за пред’явленням учнівського або студентського посвідчення. Безкоштовний вхід до музеїв для школярів та студентів можливий також за окремим графіком.

Усе це передбачає рішення Київської міськради від 28 травня 2009 року №537/1593 «Про заходи щодо відвідування закладів культури у м. Києві».

До списку новин