загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нетерплячі жінки швидко старішають - вчені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Нетерплячі жінки швидко старішають - вчені

Група вчених з Державного університету Сінгапуру виявила, що молоді нетерплячі жінки швидше старіюшать на клітинному рівні, ніж більш терплячі представниці тієї ж статі.

The Economic Times повідомляє, що це перше дослідження, яке пов'язує процес прийняття рішень, у який входить терпіння або нетерплячість, зі старінням клітин. Вчені прийшли до цього висновку, провівши дослідження серед 1.158 здорових китайських дівчат, пишуть Новини Ізраїлю.

Для перевірки їх рівня терпіння дослідники застосували відому поведінкову економічну гру, в рамках якої учаснику пропонується вибрати між отриманням 100 доларів на наступний день або більшої суми, але набагато пізніше.

Ті учасниці, які воліли отримати гроші відразу, були записані в менш "терплячу" групу.

Виявилося, що у жінок "нетерплячої" групи довжина теломери клітини виявилася менше, ніж у "терплячих". Нагадаємо, що теломери коротшають кожного разу, коли клітина старішає. Що старіша клітина і старше людина - то коротші теломери.

Цікаво, що у чоловіків не було виявлено подібної кореляції.

До списку новин