загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Поради досвідчених господарів кішок: чим і як можна вивести запах котячої сечі?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Поради досвідчених господарів кішок: чим і як можна вивести запах котячої сечі?

Будь-яка кішка вимагає догляду й уваги, і якщо хоч трохи розслабитися й пару разів забути почистити її лоток, наслідки не змусять себе довго чекати.

domovyk.com

Напевно, кожному любителю кішок траплялося виявити характерні калюжі зовсім не там, де їм покладено бути. І особливо неприємно, що запах котячої сечі дуже уїдливий, він не поспішає вивітрюватися з килима, паркету, взуття та інших речей, якими ваша кішка вирішила скористатися як туалетом.

Усунути запах котячої сечі або попередити його появу?

За своєю натурою кішки - досить охайні істоти. Якщо кішка раптом стала влаштовувати собі туалет у неналежному місці, це означає, що її щось турбує, або в неї проблеми зі здоров'ям. Покажіть кішку ветеринару, спробуйте поставити для неї ще один лоток, поміняти марку наповнювача для туалету. Звичайно ж, розібратися спочатку із джерелами проблеми важливіше, ніж видаляти запах котячої сечі, коли вже справа зроблена. Можливо, це позбавить вас такої неприємності надалі.

Як усунути запах котячої сечі, якщо він уже з'явився?

Якщо мова йде про видалення запаху із гладкої поверхні, спробуйте скористатися сумішшю соди, мила й перекису водню. Також можна приготувати розчин з оцту й теплої води. Нанесіть одну із цих сумішей за допомогою пульверизатора або ганчірки, обов'язково почекайте, поки вона повністю висохне, після чого змийте водою. Не рекомендується використовувати для миття підлог засоби з аміаком, тому що вони приваблюють кішок і провокують їх на те, щоб мітити територію, що пахне аміаком, знову й знову.

Що робити з килимом?

Якщо ви виявили злощасну пляму вже після того, як вона встигла висохнути, спочатку потрібно намочити її теплою водою, і тільки після цього приступати до видалення. Для чищення килима можна скористатися будь-якою з двох описаних вище сумішей або ж спеціальним засобом для боротьби з запахом котячої сечі.

У будь-якому разі, якщо ви замислилися, як вивести запах котячої сечі, подбайте і про профілактику його появи.

До списку новин