загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Поради від діда Петра Утвенка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Поради від діда Петра Утвенка

Петро Дементiйович Утвенко народився 1 червня 1922 році у селі Дивин (тепер село у Брусилівському районі, Житомирської області). Після виходу на пенсію Петро Дементiйович Утвенко почав лікувати людей нетрадиційними методами. Дід не брав за свої сеанси і не замовляв реклами. spadok.org.ua

 Не роби зла. Воно — повернеться. Як не на тебе, так на твоїх нащадків. Зло ніколи не приносить добра. А саме велике зло породжується заздрістю. Бог карає за зло. Не всіх зразу. Одних тепер, інших – у дітях або внуках. Такий закон у Всесвіті.

Побороти зло можна тільки любов’ю, а не злобою. Навчіться розпізнавати Світло і Темряву. Старайтеся висвітлювати навколо себе все і всіх — і тільки тоді у нашій державі запанує мир і злагода.  Любіть Усе і тільки тоді Все полюбить Вас. Будьте в гармонії з навколишнім Світом. Не шкодьте йому — і він Вам віддячить своєю службою.  Любіть Життя! Людина не раб, Людина — Творець! Робіть те, від чого дітям Вашим не буде соромно за Вас.  Пива вживати не рекомендую, а також напої такі як кока-кола та пепсі-кола. У них утворюються аміачні сполуки і — “роз’їдається” печінка. Горілку добру — можна, але небагато (не більше стопки). Люди ж не знають цього і псують своє здоров’я. І взагалі люди отруюють один одного через гроші, не розуміючи, що на той світ нічого з собою не заберуть!  Лавровий лист — отрута, дуже вредить здоров’ю. Навіть запах може призвести до викидня у вагітної жінки, навіть на 9-му місяці.  П’ятипал заварюють і п’ють як чай від хвороб горла та лікують гланди, тоді їх не треба вирізати.  Від неврівноваженості, “психів”, психічних переживань заварюють пустирник і п’ють по склянці як чай.  Для лікування психічних розладів (видінь, страхів) добре застосовувати корінь лихоподію (свинячий бурячок), але для позитивного результату заварювати його треба за чітким рецептом: звечора перед сном 2-2.5 см кореню порізати в маленьку каструльку і залити склянкою води, закрити щільно кришку, можна через білий папір для ущільнення, довести до кипіння, але при заварюванні не відкривати кришку, бо лікувальної сили не буде, тільки пара пішла — виключити і почекати з пів години, щоб охололо, далі вилити в склянку (буде мов молоко), випити і лягати спати.  Після заходу сонця з дому нічого не можна давати або позичати — ні грошей, ні речей, ні харчів. Бо то — на пустку, на злидні.  В оселі завжди треба тримати святу воду. Сонце її, а не попи, освячує у відповідних фазах орбіти, що її проходить Земля. Найсильніший заряд космічних сил вода дістає на Водосвяття.  Якщо самотня молода жінка, вдова чи дівчина, втратила надію вийти заміж, але бажає завести дитину, її проханню не можна відмовляти. В тому немає гріха. Кожна жінка має право на особисте щастя. Якщо Бог не дав шлюбу, то нехай утішиться сином або донькою. Коли в державі більшає щасливих людей, вона буде розвиватися і відроджуватися. Коли ж переважають знедолені, обділені особистим щастям, каліки і престарілі — таку державу очікує загибель і забуття.

Олександр Михайлюта

 

 

До списку новин