загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Навчання в університеті третього віку у Херсоні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Навчання в університеті третього віку у Херсоні

На базі бібліотеки-філії № 9 Херсонської централізованої бібліотечної системи 9 березня 2016 року заступником начальника відділу організаційно-інформаційної роботи управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні Ларисою Рештаковою було проведено навчання в «Університеті третього віку» для людей старшого покоління Дніпровського району міста.

Спеціаліст Фонду розповіла слухачам про новації в пенсійному забезпеченні з початку року, нагадала про щоденний прийом громадян в управлінні в громадських приймальнях за принципом «єдиного вікна» та можливості отримання соціальних послуг за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України.

Відповідаючи на запитання пенсіонерів, Лариса Рештакова акцентувала увагу присутніх на негативних наслідках не повідомлення органів Пенсійного фонду про працевлаштування пенсіонерів, що приводить до переплати пенсійних коштів.

Під час занять слухачам були роздані буклети та листівки з актуальних питань пенсійного забезпечення.

До списку новин