загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Перга (бджолине обніжжя)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Перга (бджолине обніжжя)

Існує чимало продуктів, смачних і корисних, але немає рівних пилку за складом. У ньому міститься більше 200 речовин, без яких скрутна, а часом і неможлива життєдіяльність людського організму. Близько 50 біологічно активних речовин,  що містяться в пилку,  готові прийти на допомогу при порушеннях його функцій. За рахунок ферментів слини бджіл і меду пилок піддається бродінню і перетворюється в так званий бджолиний хліб — пергу . ukr-zdorovya.info

До складу перги входять різні білки (близько 30 %), в тому числі ферменти (каталаза, амілаза, інвертаза, аденозінтріфосфотаза), коферменти, 21 амінокислота, усі відомі вітаміни, дезоксирибоза (входить до складу нуклеїнових кислот), вуглеводи, лецитин, гормони, в тому числі «речовини росту» — гетероауксин, пігменти та інші біологічно активні речовини, а також маса мікроелементів. Добову потребу людини в амінокислотах можуть покрити 15 г продукту.

Всього в перзі виявлено більше 50 різних біологічно активних речовин, що роблять різнобічну дію на організм людини. Цим і пояснюється інтерес до неї з боку медицини.

Мед,  віск,  прополіс,  бджолина отрута — алергени.  Тільки перга НЕ алергенна ні для кого, бджолиний хліб може використовувати будь-яка людина — здорова, хвора, немовля, старезний старець.  Задовільна мінімальна доза застосування бджолиного хліба (кожен день і все життя) ~ від 5 до 15 грамів на добу.

 

Вплив перги на організм людини:

·          Протипухлинний;

·          Прискорює виведення з організму різних отрут ;

·          Підвищує стійкість до радіації;

·          Омолоджує;

·          Покращує пам’ять;

·          Покращує зір;

·          Підвищує чоловічу статеву потенцію;

·          Антиоксидантне (протидіє окисленню внутріклітинних жирів, що важливо в профілактиці пухлинних захворювань і для довголіття);

·          Покращує діяльність серцево-судинної системи;

·          Антисклеротичну;

·          Нормалізуює артеріальний тиск;

·          Знижує рівень цукру і холестерину в крові;

·          Покращує вегето-судинну регуляцію;

·          Регулює обмін речовин;

·          Покращує апетит;

·          Загальнозміцнює;

·          Тонізуює ;

·          Протимікробний, противірусний та протигрибковий;

·          Протизапальний;

·          Знижує згортання крові;

·          Відновлює функцію печінкової тканини;

·          Відновлює і збільшує вагу тіла;

·          Нормалізує процес  травлення;

·          Затримує ріст мікроорганізмів у кишечнику і регулює його функцію;

·          Стимулює функцію надниркових залоз;

·          Стимулює сечовиділення і жовчовиділення;

·          Стимулює відновлення органів і тканин;

·          Стимулює імунну систему;

·          Підвищує витривалість і адаптацію людини до різних факторів зовнішнього середовища;

·          Підвищує стійкість до стресів;

·          Підвищує розумову і фізичну працездатність;

·          Сприяє відновленню сил при втомі;

·          Покращує стан шкіри;

·          Зменшує ознаки гіпертрофії передміхурової залози.

 

Лікування пергою :

Відзначено позитивний вплив перги на відновлення обмінних процесів при старінні. «Це еліксир молодості, який так довго шукали вчені». Відомо, що серед   довгожителів — більшість бджолярі. Тому пергу рекомендується приймати для профілактики  і  лікування хвороб,  які супроводжують природні процеси старіння. Перга не тільки не підвищує цукор в крові, але і сприяє його нормалізації і зниження при цукровому діабеті, панкреатиті. Перга — пожива для мозку, тому що вона містить близько 60 % цукрів в легкозасвоюваній формі.  Рекомендується приймати в стресових ситуаціях: іспити, спортивні заняття, пологи і т.д. Перга знижує набряки і поліпшує мікроциркуляцію в очному яблуці.  Тому можна застосовувати пергу при глаукомі,втоми очей, при тривалій роботі з комп’ютером. Перга застосовується в комплексній терапії при лікуванні серцево-судинних захворювань,  гіпертонічної хвороби,  атеросклерозу,  запалення мозкових оболонок, при нервових і психічних захворюваннях, при порушенні ендокринної системи, попереджає крововиливи. Особливо корисна перга ослабленим людям, що перенесли інфекційні захворювання, хворим, які у післяопераційному періоді. Перга — хороший біостимулятор і сильне геронтологічне засіб. Лікування пергою збільшує відсоток гемоглобіну в крові, викликає апетит, бадьорість і сприяє збільшенню ваги і росту.  Результати лікування бджолиним  хлібом серцево-судинних захворювань просто дивовижні, куди там хваленим іноземним препаратам до нього!  При цих захворюваннях, в тому числі серцевої недостатності та інфарктах, хороший ефект настає вже з перших годин після початку прийому перги.  Припиняються болю в грудях, знімаються головні болі, підвищується активність, відчувається прилив сил.  Хворі, які потребують постійного догляду, після початку прийому перги здатні вже самостійно підніматися, через тиждень здійснюють піші прогулянки, а через два тижні цілком відновлюють сили.  При цьому у них нормалізуються всі функції організму, розсмоктуються корки в коронарних судинах, підвищується імунітет.

Механізм впливу  перги  полягає в наповненні серцевого м’яза калієм.  Справа в тому, що основна причина серцево-судинних захворювань — це недолік калію в організмі внаслідок його поганої засвоюваності.  Дефіцит калію веде не тільки до погіршення роботи серцевого м’яза, її моторики, а й до зниження обміну речовин, що не виводяться або погано виводяться токсини, що призводить до отруєння організму і погіршення загального стану на фоні чого розвивається гіпокаліємія. Препарати калію практично не допомагають, так як погано засвоюються організмом. При цьому вони порушують мікрофлору шлунково-кишкового тракту, подразнюють  слизову оболонку. Процес лікування звичайними фармацевтичними засобами виявляється дуже тривалим і супроводжується небажаними побічними явищами.

Застосування ж перги в корінним чином змінює процес лікування. Калій що міститься в продукті легко засвоюється організмом, йде на зміцнення серцевого м’яза і відновлення його функцій. Одночасно під  дією калію поліпшується обмін речовин, починається активне виведення токсинів і шлаків з організму.

При цьому потрібно добре пам’ятати, що засвоєння організмом бджолиного хліба йде набагато успішніше під впливом слини, тобто необхідно ретельно розсмоктувати препарат у роті , щоб засвоєння почалося вже через слизову порожнини рота і стравоходу.

У ряді робіт вивчена можливість використання пилку і перги як лікувальних препаратів при недостатності білкового харчування і при недокрів’ї.

При анемії перга — найефективніший засіб, що підвищує гемоглобін. Вона містить органічне залізо, яке повністю засвоюється організмом.  У перзі є всі мікроелементи, які необхідні для нормального кровотворення. Тому перга допомагає ослабленим дітям при зниженому імунітеті. Вона корисна перед і після операцій для прискорення загоєння, при занепаді сил в літньому віці, особливо в ранньовесняний час, коли відчувається нестача вітамінів. Перга цей недолік компенсує.

Але головне в дії перги — загальнотонізуючий ефект. При її прийомі підвищується м’язова сила, стимулюється розумова діяльність, поліпшується апетит, підвищується настрій, виснажені хворі швидше поправляються.  Ось чому перга може застосовуватися не тільки як лікувальний засіб, але і як дієтичний продукт, багатий білковими речовинами, вуглеводами, вітамінами і мікроелементами.

При захворюваннях печінки беруть пергу 3-4 рази на день. Як правило, знижується або повністю зникає біль у правому підребер’ї, нормалізується білірубін в крові, поліпшується апетит.  Пергу рекомендується приймати при різних гепатитах, цирозі печінки, холециститі.

Пергу вживають для розсмоктуваннядоброякісних пухлин:  міом,  мастопатії.  Після вживання перги протягом трьох місяців ( 500 г) відпадає необхідність в операції з приводу міоми матки. Перга застосовується при захворюваннях, пов’язаних з чоловічою статевою системою.

Для підвищення потенції достатньо застосовувати 5-15 грам перги на добу. Як же вживати пергу?

 

Доза вживання перги залежить від віку людини:

·          Дітям з 1 -го місяця — по 1 / 5 чайної ложки на день;

·          З 1 до 6 років — по 1 / 4 чайної ложки -1-3 рази на день ;

·          З 6 до 9 років — по 1 / 3 чайної ложки -1-3 рази на день ;

·          З 9 до 12 років — по 1 / 2 чайної ложки — 1-3 рази на день ;

·          З 12 років і далі (доза для дорослих ) — по 1 чайній ложці — 1-3 рази вдень .

Пергу розсмоктати в роті, не запиваючи водою. При нормальному і зниженому артеріальному тиску пергу вживають після їжі і не запивають протягом 30 хвилин, а при підвищеному — за 20 — 30 хвилин до їжі. Продукт краще приймати в першій половині дня — підвищується працездатність. Курс вживання перги 1,5 — 3 місяці. Після невеликої перерви курс можна повторити. Рекомендується перші 2 — 3 дні спостерігати за самопочуттям. Нерідко перга викликає сонливість у тих, чия нервова система працює з надмірним навантаженням. У таких випадках продукт слід приймати у другій половині дня, ближче до сну. Через 3-6 місяців діяльність нервової системи нормалізується, і пергу можна буде приймати з ранку і в обід.

Перга має серйозні переваги перед іншими вітамінними препаратами і БАДами. Будь-які вітаміни і БАДи отримують шляхом синтезу або екстракцією, варінням, сублімацією, перегонкою вихідного продукту, часто з додаванням консервантів і стабілізаторів. А перга — повністю натуральний продукт, піддається тільки механічній переробці (подрібнення і змішування з медом). Перга — це концентрат всіх корисних речовин. Її не потрібно покращувати. Всі БАДи  і вітаміни містять обмежений комплекс необхідних організму речовин.  Перга, єдина з усіх натуральних продуктів, містить всі необхідні організму вітаміни та мікроелементи.  На переробку, біотрансформацію, вітамінів та БАДів нашому тілу необхідно витрачати зусилля, в процесі переробки синтетичних вітамінів та БАДів організм також засмічується, зашлаковується. Вітаміни та мікроелементи засвоюються з препаратів на 10-20% , максимум на 50 %. Біозасвоюваність вітамінів і мікроелементів з перги близько до 100 %, організм не зашлаковується при споживанні перги, а навпаки, очищається від шлаків і відновлюються функції органів і систем.

До списку новин