загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Три найбільші помилки, які допускають люди під час посту

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Три найбільші помилки, які допускають люди під час посту

Часто люди не розуміють справжньго призначення посту, тому можуть серйозно нашкодити своєму здоров'ю таким "очищенням"

Отже, яких же помилок ворто уникати?

1. Їсти тільки один тип продуктів

Часто люди обирають собі один тип продуктів, і харчуються ними протягом всьго посту. Наприклад, починають істи тільки овочі або каші. Це не правильно! Існує безліч рецептів різноманітного збалансованого меню для посту. Підібравши правильний раціон, організм отримуватиме нормальну кількість всіх поживних речовин, при цьому очищуючись.

2. Розраховувати на схуднення

Мабуть, це найбільша помилка! Пісна їжа - точно не для схуднення. По перше - суть посту полягає зовсім не в цьому, а по друге - пісна їжа в основному складається з вуглеводів, тому вагу можна ще й набрати.

3. Забувати на особливості організму, хвороби

Організм деяких людей дуже виснажується, коли не отримує достатню кількість білка, а під час посту не можливо уникнути зменшення його кількості. Тому, якщо людина страждає панкреатитом, виразкою чи гастритом - вона має спочатку порадитися з лікарем, а також, поговорити з духовним наставником, щоб отримати дозвіл на вживання деяких продуктів "забронених" під час посту.

До списку новин