загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хмиз на мінеральній воді

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Хмиз на мінеральній воді

Кожна господиня навіть у пісні дні хоче порадувати своїх близьких різноманітністю смачних страв, а особливо солодких. Саме в такі моменти варто згадати про добрі старі нехитромудрі рецепти, які принесуть радість усій родині. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати повітряний пісний хмиз на мінеральній воді - це чудо припаде до смаку всім ласунам!

Ідеальною водою для хмизу є мінеральна сильногазована, та, що «найколючіша», - саме вона робить тісто таким незвичайним за своєю структурою.

Пісний хмиз при правильному зберіганні довго не втрачає свої хрусткі властивості. Досить помістити його в контейнер з кришкою – і можна до декількох днів зберігати ласощі на нижній полиці холодильника.

Інгредієнти:

мінеральна вода - 200 млпшеничне борошно - 450 рцукровий пісок - 1 ч.л.цукрова пудра - 150 г.рослина олія для фритюру 400 млмелена кориця (при бажанні).

Приготування:

З газованої мінеральної води, борошна і чайної ложки цукрового піску замісіть НЕ круте тісто.

Добре розкачайте тісто дуже тонким шаром. Потім наріжте тісто невеликими прямокутниками (шириною 2-3 см, довжиною 10-15 см), в середині кожного зробіть поздовжній розріз і через нього пртягніть, вивернувши, одну зі сторін прямокутника. Залиште заготовки постояти протягом п'яти хвилин.

Розігрійте рослинну олію, опустіть хмиз, викладаючи його невеликими порціями, і обсмажуйте його до золотистого кольору. Обережно вийміть з олії шумівкою, так як вони дуже крихкі, дайте стекти олії, викладіть на блюдо і посипте цукровою пудрою.

Примітка: Посипте цукровою пудрою або, при бажанні, можна присипати меленою корицею.

До списку новин