загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Американка у свої майже 70 перебралася до України, аби допомагати військовим

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Американка у свої майже 70 перебралася до України, аби допомагати військовим

Громадянка США Галина Климук-Хомяк передала допомогу від американських ветеранів корейської війни Сумському обласному військовому комісаріату. Це ноутбуки новітнього покоління для обладнанням класу, де тепер проводитиметься психологічний відбір кандидатів на військову службу за контрактом.

Галина Климук-Хомяк особисто вручила заступнику обласного військового комісара підполковнику Олегу Скічко нові ноутбуки і лист від ветеранів зі штату Флорида, який завершується словами «Ми з Вами! Хай Бог оберігає Вас!».

Сама пані Галина народилася в 1948 році в таборі переміщених осіб в Західній Німеччині. Проживаючи та навчаючись в Німеччині, а пізніше — у Великобританії та США, вона ніколи не забувала про своє українське коріння: працювала вчителькою в школі, допомагала землякам вивчати іноземну мову.

Маючи вже досить поважний вік пані Галина зголосилася поїхати з американською знімальною групою до Києва, на Майдан, в якості перекладача. Після цього, вирішила залишитися в Україні. Режисер знімальної групи сказав їй тоді: «…Я вас розумію, Ви не можете інакше…». Жінка провела в Україні увесь період Революції Гідності, приєднавшись до галичанської сотні.

А коли галичани пішли добровольцями захищати Україну, неспокійне серце Галини надихнуло її на волонтерську роботу, вона стала одним з найактивніших членів української діаспори в Америці, через її руки пройшли тони вантажів гуманітарної допомоги для українських воїнів і цивільного населення: продукти, ліки, одяг, елементи екіпірування та спорядження.

Марічка Паплаускайте

До списку новин