загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Пенсійному фонді сказали, коли підвищаться виплати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У Пенсійному фонді сказали, коли підвищаться виплати

З травня відбудеться перший етап підвищення пенсій у 2016 році.

Про це на прес-конференції сказав голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний, повідомляє кореспондент Укрінформу.www.ukrinform.ua

"У бюджеті Пенсійного фонду на цей рік враховано дворазове збільшення розмірів пенсій з 1 травня та з 1 грудня. Це збільшення буде відбуватися у зв'язку із збільшенням прожиткового мінімуму для непрацездатних громадян. З 1 травня мінімальна пенсія зросте з 1074 грн до 1130  грн, тобто на 5,2%. А з 1 грудня поточного року ще майже на 7% - до 1208 грн.", - сказав Зарудний.

Відповідно, за його словами, підвищаться всі складові пенсійних виплат, які визначаються від розміру мінімальної пенсії.

"Це пенсійні виплати шахтарям, інвалідам, учасникам бойових дій, чорнобильцям, пенсії за особливі заслуги, надбавки донорам та деякі інші категорії пенсійних виплат," - сказав Зарудний.

Він зазначив, що перерахування пенсій буде здійснено автоматично і додаткових звернень до Пенсійного фонду не потребуватиме.

Щодо перерахування виплат працюючим пенсіонерам, Зарудний наголосив, що існують певні законодавчі колізії, які потрібно вирішити.

"Час є, щоб виправити цю колізію, щоб всі пенсіонери отримали підвищені пенсії. Ми сподіваємося, що це питання буде вирішено, - сказав Зарудний.

Він також повідомив, що загальні видатки на пенсійне забезпечення у 2016 році збільшаться на 18,5 млрд грн.

До списку новин