загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Які продукти не можна їсти на голодний шлунок?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Які продукти не можна їсти на голодний шлунок?

Ми не рекомендуємо їсти ці продукти натщесерце, і ось чому:

Здобна випічка

Дріжджі, що входять до складу булочок дратують стінки шлунка і викликають підвищене газоутворення.

Солодощі

Потрапивши в шлунок, солодка їжа викликає викид інсуліну. Для підшлункової залози це як грім серед ясного неба: зі стану повного спокою потрібно перейти в режим аварійної роботи. Це може привести до збоїв в роботі травної системи, а при тривалому зловживанні солодким натщесерце - до діабету.

Йогурт і інші кисломолочні продукти

Заради справедливості відзначимо, що особливої шкоди йогурт або кефір натщесерце не принесуть, але... і користі теж. Соляна кислота, що знаходиться в шлунку, вбиває всі корисні бактерії, тому ця їжа перетворюється для організму просто в баласт.

Помідори

Томати багаті дубильною кислотою, яка при контакті з соляною (шлунковим соком) підвищує кислотність середовища настільки, що може привести до виразки.

Банани

Багаті магнієм, банани дуже корисні для організму, але якщо ти почнеш свій день з бананового смузі або додаси банан в кашу, магній засвоїться занадто швидко, а для серцевого м'яза це зайва загроза.

Молоко і сир

Багаті білком продукти хороші тільки в поєднанні з клітковиною. Інакше організм моментально розщепить протеїни на непотрібні складові і утилізує.

До списку новин