загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонерів зможуть звільнити від податків лише тоді, коли запрацює економіка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Пенсіонерів зможуть звільнити від податків лише тоді, коли запрацює економіка

Пенсії українців будуть звільнені від податків, коли в країні запрацює економіка і почнуть рости доходи Пенсійного фонду. Про це заявив міністр соціальної політики Павло Розенко в ході години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє Обозреватель.

"Ми вже виводимо з-під обкладення податками пенсії практично більшості. Якщо в минулому році оподаткування починалося з 3600 грн, то в цьому році – 4200 грн. Але тут справа в тому, що потрібно вирішувати проблему дефіциту Пенсійного фонду. А це можна зробити, коли запрацює економіка. Економіка почне працювати, будуть доходи Пенсійного фонду – повірте, оподаткування з пенсій буде знято", – заявив міністр.

До списку новин