загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві відкриється перший в Україні музей сиру

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У Києві відкриється перший в Україні музей сиру

Музей сиру знаходиться в центрі міста - в одному з найстаріших будівель за адресою вул. Шовковична, 50А.

14 квітня в Києві відбудеться відкриття Музею сиру, в якому кожен зможе побачити, як зароджувалося і розвивалося сироваріння в Україні та світі. Він створений фермерами-сироварами для поширення українських традицій авторського сироваріння. Відвідувачі зможуть спробувати і придбати фермерські сири, зроблені за авторськими рецептами.

Класичний німецький сир «Тельзитер», голландський «Гауда», сири з мускатним горіхом, мигдалем, імбиром, абрикосом, м'який і ніжний козячий сир - бринза, сир з зирой, «Пармезан» річної витримки - всі ці види тепер роблять українські фермери з молока , яке отримують на своїх невеликих сироварнях.

У Музеї можна дізнатися про авторські традиціях сироваріння в Україні та світі, побачити колекцію унікальних сирних ножів, точну копію преса для сиру за стародавніми кресленнями XVIII століття, оригінал лотерейного квитка сирної лотереї в Англії і гравюру найстарішого сирного базару в Голландії 1873 року.

Юліана ОХОТНИК

До списку новин