загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

69-річна тенісистка виграла матч на турнірі ITF

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
69-річна тенісистка виграла матч на турнірі ITF

Гейл Фалкенберг стала найстаршою спортсменкою, яка коли-небудь перемагала на офіційному турнірі ITF.

До другого кола кваліфікації турніру Міжнародної федерації тенісу (ITF) в Пелхем (США) пробилася 69-річна Гейл Фалкенберг. Вона стала найстаршою спортсменкою, коли-небудь перемагала на офіційному турнірі під егідою ITF.

Фалкенберг розгромила 22-річну Розалін Смолл з рахунком – 6:0, 6:1. Правда, вже в наступному колі кваліфікації рекордсменка змушена була зачохлити ракетку, поступившись Тейлор Таунсенд, яка молодша за свою суперницю на 49 років – 0:6, 0:6.

Гейл Фалкенберг, яка народилася в 1947 році, дебютувала в професійному тенісі в 1986-му. Найвищою позицією в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) для неї було 360-е місце. У кінці 80-х вона брала участь в основній сітці турніру в Окленді, а також в кваліфікації Відкритого чемпіонату Австралії.

«Я хотіла б грати та вигравати і в 70 років. Я лише в шести місцях від цього», - розповіла Гейл журналістам.

https://www.youtube.com/watch?v=wdsBWXcvQcc

До списку новин