загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Верховна Рада ухвалила три «пенсійних» закони

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Верховна Рада ухвалила три «пенсійних» закони

Сьогодні, 19 квітня, на ранковому засіданні Верховної Ради було ухвалено три законопроекти про внесення змін до пенсійного законодавства.

Першочергово народні депутати сьогодні проголосували за законопроект №2274а, яким уточнюються правові норми, що регулюють питання визначення категорій осіб, які підлягають загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню.

Автори законопроекту – нардепи Андрієвський і Куніцин від фракції «БПП». За ухвалення цього закону проголосували 270 народних депутатів.

Наступним народні обранці розглянули законопроект №2511 про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо уточнення правових норм, що регулюють питання визначення категорій осіб, які підлягають загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню), ініційований депутатом від «Радикальної партії» Юрієм Шухевичем. 

Законопроектом пропонується продовжити до 1 січня 2017 року дію правової норми, яка дозволяє призначати пенсії інвалідам другої групи при наявності у них страхового стажу такого ж, як у інвалідів першої групи.

За це рішення проголосували 289 народних депутатів.

Наступним нардепи ухвалили законопроект №3252 про внесення змін до деяких законів України щодо пенсійного забезпечення окремих категорій осіб із числа учасників антитерористичної операції.

Документом пропонується надати учасникам АТО право на достроковий вихід на пенсію: чоловікам – у 55 років, жінкам – у 50, за наявності страхового стажу не менше 25 років для чоловіків і не менше 20 років для жінок.

Щоправда, ухвалити цей закон вони змогли лише з другої спроби. Під час першого голосування законопроект підтримали лише 224 парламентарі. При повторному голосуванні проект закону набрав 239 голосів.

Нагадаємо, на відкритті сьогоднішнього засідання парламенту спікер Верховної Ради Андрій Парубій закликав Міністерство закордонних справ України скликати засідання Ради безпеки ООН через заборону Меджлісу Мін'юстом РФ.

До списку новин