загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Верховна Рада сьогодні має посилити захист чорнобильців та інвалідів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Верховна Рада сьогодні має посилити захист чорнобильців та інвалідів

Народні депутати на пленарному засіданні у середу розглянуть законопроект щодо власності гуртожитків та низку проектів законів інформаційної сфери. Відповідний документ внесено до сьогоднішнього порядку денного Верховної Ради.

Так, розпочати роботу парламентарії планують із розгляду в другому читанні законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо уточнення сфери застосування та удосконалення окремих положень передачі гуртожитків у власність територіальних громад і забезпечення реалізації житлових прав законними мешканцями гуртожитків.

Крім того, у першому читанні народні депутати розглянуть проект закону про внесення змін до Закону "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо усунення дискримінаційного ставлення до громадян, які брали участь у ліквідації інших ядерних аварій, у ядерних випробуваннях та військових навчаннях із застосуванням ядерної зброї.

До сесійної зали винесено і два проекти законів з питань інформаційної політики – про внесення змін до закону "Про Суспільне телебачення і радіомовлення" щодо порядку приєднання ДП "Українська студія телевізійних фільмів "Укртелефільм"; про внесення змін до деяких законів щодо удосконалення законодавчого регулювання у галузі зовнішньої реклами та проект постанови про забезпечення всебічного застосування Закону "Про доступ до публічної інформації" при інформуванні громадськості про здійснювану Національним банком політику рефінансування.

Для прийняття рішення з обговореного питання винесено законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо посилення відповідальності в частині працевлаштування людей з інвалідністю.

Також у порядку денному значиться і проект постанови про призначення позачергових місцевих виборів в окремих населених пунктах.

До списку новин