загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прощальний подарунок Гройсмана. Нардепам утричі збільшили зарплату

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Прощальний подарунок Гройсмана. Нардепам утричі збільшили зарплату

Зарплата також збільшилась і в помічників парламентарів.

Народним депутатам підвищили заробітну плату майже втричі. Таке розпорядження підписав тодішній спікер парламенту Володимир Гройсман. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила нардеп від БПП Ольга Червакова.

Вона повідомила, що своїм останнім розпорядженням на посаді голови Верховної Ради, Гройсман збільшив зарплатню нардепам із 6 400 гривень до 17 650 гривень. Стільки ж, за словами Червакової, виділяється на депутатську діяльність.

"Збільшується також фонд оплати праці помічників депутата: був 12500 грн, став - 25000 грн. Всі суми наведені без врахування сплати податків, тобто, на руки буде видаватися менше. Отримувати зарплатню можуть не більше п'ятьох помічників. Раніше було 4", - написала вона.

При цьому, Червакова підкреслила, що підвищення зарплатні вимагали парламентарі Олексій Мушак (БПП) та Мустафа Найєм (БПП), які вважали, що це сприятиме зменшенню корупційних схем.

Нагадаємо, із 1 травня 2016 року державним службовцям підвищать посадові оклади, надбавки за ранг, а також наберуть чинності нові визначення прирівняння посад державної служби до відповідних груп оплати праці. Саме того дня набуде чинності новий закон "Про державну службу", а також відбудеться планове підвищення прожиткового мінімуму, мінімальних зарплат та пенсій.

Відповідно до запропонованої схеми посадові оклади державних службовців будуть підвищені та становитимуть, зокрема, від 1723 грн на посаді спеціаліста в районі до 8615 грн на посаді голови районної державної адміністрації; від 2412 грн на посаді спеціаліста в області до 10338 грн на посаді голови обласної державної адміністрації; від 3618 грн на посаді спеціаліста в державному органі, юрисдикція якого поширюється на територію всієї України, до 12061 грн на посаді керівника державного органу (державного секретаря). Також пропонується затвердити розміри надбавок за 9 рангами державного службовця від 200 до 1000 грн.

До списку новин