загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Що їсти, щоб швидше видужати?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Що їсти, щоб швидше видужати?

Якщо ви захворіли, варто звернути увагу не тільки на лікування, яке вам прописав фахівець, але і на те, що ви їсте у нелегкий період. Правильне харчування значно сприятиме швидшому одужанню.

Напої

Під час нездужання організм потребує великої кількості рідини. Імбирний чай стане хорошим вибором при розладі шлунка, фруктові соки допоможуть впоратися з запамороченням, пов'язаним з голодом, а чай з лимоном – цілющий напій при застуді. Зелений чай підтримає імунну систему, а якщо додати в нього ложку меду – впорається з першінням у горлі.

Протеїни

Достатня кількість білка важлива в будь-якому стані: чи здорові ви, чи хворі. Під час хвороби шлунку важко перетравлювати важкі білки на кшталт свинини. Прекрасна альтернатива м’ясу – яйця або натуральний йогурт. У них теж чимало корисного білка.ФлавоноїдиАпельсини, грейпфрути, лимони і лайми містять флавоноїди, які підвищують активність імунної системи.ГлутатіонЦе потужний антиоксидант, який покликаний боротися з інфекцією. Глутатіон міститься в кавунах, а також хрестоцвітних овочах (броколі, зелень, капуста).Супи і бульйониКурячі, яловичі й овочеві бульйони легко засвоюються і підтримують водний баланс в організмі. Вони – чудовий варіант, коли апетиту немає взагалі. Шматочки овочів, крупи і відварне м’ясо містять вітаміни і корисні речовини, яких так потребує організм.Продукти з вітамінами B6 і B12Вітаміни групи В є цілющими. Додайте у свій раціон рибу, молоко, крупи, картоплю, індичку.Натуральний йогуртВибирайте тільки ті, на етикетці яких зазначено Lactobacillus Casei і Lactobacillus Reuteri. Саме вони відповідають за поліпшення імунітету. Грецький йогурт є відмінним варіантом, оскільки він містить щонайменше 10 грамів білку на порцію.

До списку новин