загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

20 сайтів, де можна знайти безкоштовне житло і роботу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
20 сайтів, де можна знайти безкоштовне житло і роботу

Каучсерфінг і 7 його аналогів – законні способи «отримати» будинок на певний час і оселитися там, – пише how2go.info.

 

Каучсерфінг

Каучсерфінг заслужено популярний і заснований на довірі і щедрості. Ви безкоштовно приймаєте у себе нових друзів і їздите по всьому світу, користуючись гостинністю інших. Деякі тільки подорожують, а інші настільки щедрі і гостинні, що тільки приймають. Потрібно зареєструватися на сайті, знайти гостинного господаря, прочитати про нього відгуки і написати йому. Це безкоштовно, сайт англійською мовою.

 

Аналоги каучсерфінгу

Якщо не знайшли потрібних дат і жител на сайті каучсерфінгу, спробуйте:

  • www.hospitalityclub.org – «саморобний» і зовсім некомерційний сайт;
  • globalfreeloaders.com – аналогічний сайт;
  • www.staydu.com – житло безкоштовне, за гроші чи за роботу на місці, можна вибирати;
  • servas.org – співтовариство допомоги один одному в подорожах, засноване дуже давно студентами, які хотіли подорожувати і зупинятися в гостях один в одного. Зупинитися можна на 1-2 дні;
  • warmshowers.org – сайт 100%-ї гостинності. Розрахований на велосипедистів-мандрівників;
  • pitchplace.org – знайди місце для свого намета по всьому світу;
  • bewelcome.org – це сайт де ви можете знайти житло, роботу, друзів.

 

Доглянь за будинком і живи в ньому

Цей стиль поїздок підходить для тих, хто хоче пожити довше. Ваші обов’язки, зазвичай, – це підтримувати будинок в чистоті, поливати рослини і гуляти з тваринами. Ось сайти, де можна знайти собі будинок:

  • mindmyhouse – 11 044 зареєстрованих домовласників і 5746 доглядачів. Вартість реєстрації – 20 $;
  • housecarers – вартість річної реєстрації – 50 $;
  • luxuryhousesitting – більшість пропозицій в США, але є і Європа в основному Англія. Вартість річної реєстрації – 10 $.

Добре, якщо ви можете показати власнику будинку свою фінансову стабільність, вказати професію і дохід, а також фотографії свого місця проживання, де чисто і затишно.

 

Працюй де хочеш

  • www.workaway.info – тут можна знайти роботу за житло та їжу по всьому світу. Правда, щоб отримати контакти роботодавців, потрібно оформити платну підписку за 20 доларів в рік;
  • helpx.net – схожий сайт, але безкоштовний;
  • sopotra.com – сайт де можна перевезти посилку і заробити по дорозі.

Ось сайти де можна перевірити, наскільки затребувані саме ваші вміння та досвід в тому чи іншому місці і знайти роботу в будь-якому місті світу. Для цього треба зайти на сайт, ввести населений пункт вашої подорожі, спеціальність, за якою шукаєте роботу, і ви отримаєте список діючих вакансій, умови оплати і контакти роботодавців:

  • anyworkanywhere – сайт заточений під мандрівників. Багато можливостей тимчасової роботи. Є інформація про посольства, хостели, вакансії для волонтерів;
  • craigslist – на цьому сайті крім можливостей роботи в Європі і Америці є спільноти за інтересами, де ви можете знайти друзів;
  • indeed – сайт надає дуже широкі і точні можливості пошуку роботи по всьому світу. Є версія російською мовою;
  • jobs.theguardian

 

Оренда за копійки

Якщо подорожуєте компанією – найпростіше зайти на сайт AirBNB. Тут ви отримуєте чисту і готову до проживання квартиру або будинок з кухнею, ванною і своїми ключами. Подивіться на ці ціни!

Їх можна розділити на всіх.Вибирайте!

 

 

Екстремальні знижки в готелях

Буває по-різному. Іноді хочеться комфорту: гарненько відмитися і виспатися. Іноді фірма платить, а буває просто немає часу на пошуки: потрібно десь розміститися, щоб відпочити і рухатись далі. Пошуковик шукає знижки по всіх системах бронювання: Booking.com, Agoda, Ozon, Ostrovok, Oktogo…


 

Скористайтеся знижками на проживання в готелях Європи! Дешеве житло в Європі потрібно вміти шукати


 

Сервіс hotelscombined – порівняння цін на дешеве житло в Європі: Варшава,ПрагаБерлінБудапештРимПарижБарселона.

Airbnb – популярний сервіс, що дає можливість пожити в апартаментах, які здають безпосередні власники (відчуй себе європейцем).Особливо вигідно для компаній, але є різні варіанти. Плюс вам 18 євро на перше бронювання.

До списку новин