загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Від невідомих шахрайок пенсіонери Черкас постраждали на майже 1 млн. грн.

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Від невідомих шахрайок пенсіонери Черкас постраждали на майже 1 млн. грн.

З початку року в місті Черкаси зафіксовано більше 20 випадків шахрайств пов’язаних з обміном гривні. Жертвами аферистів стали літні люди, яким було завдано збитків на суму близько 1000 000 гривень.

До Черкаського відділу поліції надійшло ряд звернень від пенсіонерів міста про шахрайські дії стосовно них. Як з’ясували правоохоронці шахраї - дві жінки, невисокого зросту, віком приблизно 35-40 років діяли за схожою схемою – перестрівали на вулиці потерпілих, представилися соціальними працівниками, пропонували матеріальну допомогу. Потім розповідали видуману легенду, що керівництвом держави прийнято рішення про обмін українських гривень на гривні нового зразка та пропонували пенсіонерам показати, які саме купюри потребують обміну.

Потерпілі, не перевіряючи документів візитерів, без остраху впускали їх до себе додому, діставали збереження зі своїх схованок та надали їх жінкам для перепису серії і номеру кожної купюри. Після чого жінки повертали кошти пенсіонерам і слідкували, куди вони їх покладуть. Після чого одна із жінок заводила якусь розмову, а тим часом інша непомітно викрадала кошти, після чого зловмисниці ввічливо прощалися і йшли.

За припущенням поліцейських, аферисти можуть пересуватися автомобілем. Діють серед білого дня по будням.Можливо, вони приїжджі та винаймають квартиру в місті. Шановні громадяни, якщо хтось з вас бачив жінок, зображених на відео або знає їх місце знаходження, просимо повідомити дану інформацію за телефонами «102», (0472)37-35-77, або за адресою Черкаського відділу поліції ГУНП: міста Черкаси, вул. Пастерівська, 104.

До списку новин