загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Заварні кільця з кремом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

•          Швидкість приготування: Швидко (до 1 години)

•          Складність приготування: Нормально

•          Спосіб приготування: Рецепти для духовки

 

Інгредієнти

Крем

масло вершкове 200 г.

молоко згущене варене  5 ст.ложок

коньяк 2 ст.ложки

Тісто

борошно пшеничне200 г.

вода100 мл

молоко 100 мл

яйця курячі 5 шт.

сіль 1/2 ч.ложки

масло вершкове 100 г.

Смачна випічка, яка обов'язково сподобається Вашим домашнім !!!

ПРИГОТУВАННЯ

ТІСТО:

В банячку довести до кипіння масло з водою та молоком, сіллю. Зняти з вогню. Всипати просіяне борошно та, інтенсивно помішуючи ложкою, замісити тісто. Повернути банячок на вогонь і ще там помішувати тісто 2 хвилини. Зняти знову з вогню. Вистудити до 80 та по одному докладати яйця, щоразу добре вмішуючи їх у тісто. Наступне яйце докладати тоді, коли повністю вмішалось попереднє. Залишити тісто в холодильнику на 30 хвилин. Далі за допомогою кондитерського шприца сформувати на сухому деку кільця, залишаючи між ними проміжки, бо кільця підростуть. Викласти деко у попередньо розігріту до 250 духовку і чекати, допоки кільця не зарум'яняться (дверцята духовки не відчиняти!). Далі збавити температуру до 200 і випікати ще приблизно 15 хвилин до готовності. Ще гарячі кільця легенько проштрикнути ножем, щоб випустити зсередини гаряче повітря. Вистудити та розрізати кільця горизонтально навпіл. Начинити кремом та скласти знову. Зверху притрусити цукровою пудрою.

Крем:

Збити масло кімнатної температури. По трохи докладати згущене(варене) молоко, постійно збиваючи. В кінці підмішати коньяк.

Смачного!

Medunya (Леся) 

 

До списку новин