загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Булочки з маком із сирного тіста

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Булочки з маком із сирного тіста

Випічка з сиру недарма користується величезною популярністю. Особливо в тих сім’ях, де не надто полюбляють їсти сир у чистому вигляді, хоча і розуміють, наскільки він корисний для організму. Такі булочки з маком виходять м’якими, ніжними і дуже смачними.

Пропонуємо вам приготувати булочки з маком з сирного тіста. Вам не доведеться витрачати півдня на метушню з опарою і примхливим дріжджовим тістом. Такі булочки з маком виходять м’якими, ніжними і дуже смачними.

Булочки з маком − інгредієнти:

200 г сиру,100 мл сметани,1 яєчний жовток,300 г борошна,70 г маку,3 ст. ложки олії,3 ст. ложки цукру,10 г ванільного цукру,0,5 ч. ложки соди,сіль за смаком.

Булочки з маком − приготування:

Мак помийте, залийте окропом і залиште на 1 годину, щоб він набряк. Потім злийте воду.

Сир протріть через сито. Чим жирніший сир, тим більш розсипчастим буде тісто для булочок з маком.

З’єднайте сметану з половиною цукру, ванільним цукром, сіллю і олією, додайте сир і гарненько перемішайте.

Невеликими порціями всипте у сир просіяне борошно, змішане з содою і замісіть тісто. За консистенцією тісто має бути м’яким і не липким.

Розділіть його навпіл і розкачайте на посипаному борошном столі в пласт завтовшки приблизно 1 см.

Запарений мак з’єднайте із рештою цукру і рівномірно розподіліть його по тісту. Скачайте пласти рулетом, розріжте на неширокі смужки, формуючи булочки з маком.

Викладіть булочки з маком на змащене олією деко, зверху змастіть збитим жовтком і відправляйте у розігріту до 180°С духовку.

Булочки з маком будуть готові приблизно через 20-25 хвилин. Перевірити готовність можна дерев’яною паличкою − якщо вона суха, ваша випічка готова.

Смачного!

До списку новин