загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Киянка не змогла відсудити у оператора лотерей виграш на 6 мільйонів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Киянка не змогла відсудити у оператора лотерей виграш на 6 мільйонів

Переможець лотереї "Патріот" не зміг відсудити у компанії суперприз в розмірі 6 мільйонів гривень.

Про це йдеться в рішенні суду, копія якого є в розпорядженні "Економічної правди".

Переможець лотереї повідомила ЕП, що придбала три лотерейних квитка "Своє житло" і після стирання інформації на ігровому полі, нею були виявлені відповідні комбінації з максимальною сумою виграшу - 6 млн гривень (кожен квиток по 2 млн гривень - Ред.).

14 квітня 2015 року, тобто на четвертий день після введення даних квитків в обіг, вона пред'явила квитки оператору.

При цьому компанія "Патріот" підтвердила, що дані квитки дійсно були пред'явлені в терміни, і ніяких зауважень чи доводів щодо позивача, що він якимось чином підробив ці квитки, або спотворив інформацію про виграш, у компанії не було.

Представники "Патріота" стверджують, що відповідно до умов, перша серія лотереї передбачала можливість розіграшу двох квитків лотереї з максимальним виграшем в 2 млн гривень.

Виготовленням лотерейних квитків займалася компанія "Укрспецполіграфія".

На засіданні суду представник "Патріота" повідомив про виявлення проблеми з нанесенням ігрової інформації на лотерейні квитки "Своє житло" і недостовірність розподілу призового фонду, допущених друкарнею.

Представник "Укрспецполіграфії" також повідомив про виявлення технологічного браку при нанесенні інформації на ігровому полі квитків. За його словами, це сталося через "порушення програмного алгоритму системи формування ігрової інформації".

У зв'язку з цим, вся партія поставлених лотерейних квитків була визнана поліграфічним браком.

Адвокат позивача на засіданні суду заявив, що переможець лотереї не має жодного стосунку до здійснення компанією "Патріот" або ТОВ "Укрспецполіграфія" своєї господарської діяльності, тому всі можливі ризики повинні покладатися на оператора лотерей.

"З огляду на неналежне виконання компанією "Укрспецполіграфія" своїх обов'язків перед відповідачем, це не звільняє оператора від зобов'язань з виплати переможцю сум виграшу", - додав він.

Вивчивши матеріали справи, Печерський районний суд Києва відмовив переможцю лотереї в отриманні виграшу.

Після засідання суду представник компанії "Патріот" відмовився від коментарів. У Прес-службі компанії також не відповіли на запит ЕП.

Адвокат позивача повідомив про намір свого клієнта оскаржити дане рішення в Апеляційному суді Києва.

100% акцій "Патріота" належать кіпрській Cehriba Investments Limited. Ця компанія раніше входила в інвестиційний холдинг Finstar російського мільярдера Олега Бойка.

У вересні 2015 року, після введення санкцій проти "Патріота", в компанії повідомили, що не мають ніякого відношення до колишніх власників компанії, зокрема Олега Бойка і холдингу Finstar.

"Компанією володіє європейська компанія Cehriba Investments Limited, бенефіціаром якої є група приватних інвесторів з ЄС. Російський бізнесмен Олег Бойко вийшов з капіталу товариства ще влітку 2014 року", - заявили в "Патріоті".

До списку новин