загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

8 ТРАВНЯ – ДЕНЬ МАТЕРІ В УКРАЇНІ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
8 ТРАВНЯ – ДЕНЬ МАТЕРІ В УКРАЇНІ

В Україні  Свято матері традиційно святкують у другу неділю травня. В цьому році – це 8 травня. nbukids.wordpress.com

В нашій країні цей день відзначають з 1929 року з ініціативи Олени Кирилівської, редактора тижневика «Жіноча доля». Але з часом про це свято призабули і згадали про нього лише 10 травня 1999 року, коли Указ про святкування Дня матері підписав президент України Леонід Кучма. І добре зробили, що згадали, адже у багатьох країнах це свято відзначали з давніх часів, вшановуючи жінок, що всім нам дали життя. По суті це – свято вічності: з покоління в покоління для кожного мама – найголовніша людина для своїх дітей.

День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен із нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Особливо популярне це свято на Західній Україні: організовуються святкові вечори, виставки, концерти, розваги. Мета таких святкувань – виразити повагу Матері. Це мають робити усі люди: і ті, кому випало щастя бути поряд зі своїми матерями, і ті, хто може до них поїхати чи хоча б зателефонувати або написати листа.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

До списку новин