загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

5 емігрантів, які прославили Україну на весь світ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
5 емігрантів, які прославили Україну на весь світ

Україна пережила кілька потужних сплесків еміграції. Тисячі наших людей змушені були шукати кращої долі за кордоном. Багатьом вдалося досягти високих результатів.ridna.ua

Квітка Цісик

 

Американська співачка українського походження. Пісня «Ти світло мого життя», яку вона виконала для однойменного фільму, 1978 року отримала «Оскар» та «Золотий глобус» у номінації за найкращу пісню. Її голос звучав у рекламі McDonald's, Coca-Cola, American Airlines та для Ford Motors.

 

Ігор Сікорський

 

Видатний авіаконструктор. Народився в Києві. Вперше світове визнання отримав у 24 роки. Його літак «Ілля Муромець» став рекордсменом по вантажопідйомності. Згодом емігрував до Америки, де відкрив власну компанію – Sicorski Air Engineering. Вертольоти Сікорського використовували Збройні сили США. Літаки українського інженера першими в історії перетнули Атлантику і Тихий океан.

Соломія Крушельницька

 

Видатна оперна співачка. Народилася в селі Білявинці Бучацького району Тернопільщини. Виконувала пісні на восьми мовах. . У 1910 році вийшла заміж за відомого італійського адвоката, мера міста В'яреджо Чезаре Річчоні. Переїхала жити до чоловіка в Італію. Соломія щороку приїзжала по кілька разів на батьківщину. Давала концерти на найбільших сценах країни.

Богдан Гаврилишин

 

Економіст зі світовим ім'ям. Народився на Тернопільщині, Зараз мешкає у Канаді. Гаврилишин є членом Римського клубу. засновником Всесвітнього форуму у Давосі. Куди щороку з'їжджаються політики та перші особи світового бізнесу.

Римський клуб — міжнародна неурядова організація, яка об'єднує громадських діячів та вчених з понад 30 країн світу. Вони займаються перспективами розвитку людства.

Макс Левчин

 

Веб-розрозбник та програміст. Живе в передмісті Сан-Франциско. У 27 років створив систему платежів PayPal, якою зараз користується весь світ. Макс народився у Києві. Україну покинув 16-річним. Він є одним з найуспішніших та найбагатших програмістів США.

До списку новин