загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Натуральні соки проти газів і запалення шлунка: 5 нових рецептів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Натуральні соки проти газів і запалення шлунка: 5 нових рецептів

Ці соки багаті антиоксидантами, а завдяки своїм інгредієнтам вони допомагають впоратися з відчуттям голоду. Вони стимулюють виділення шлункового соку, що дозволяє нормалізувати травлення і уникнути утворення газів.

Шлунок є дуже чутливим органом: вживання деяких продуктів, передменструальний синдром, закрепи і гази - все це може викликати його запалення.

Для більшості з нас ця проблема досить неприємна, адже здуття живота і відчуття тяжкості в шлунку не можуть не позначатися на нашому самопочутті.

На щастя, зовсім не обов'язково сидіти склавши руки і чекати, поки неприємні відчуття пройдуть самі по собі. Існують натуральні засоби, які прийдуть тобі на допомогу в цій ситуації. Вони дозволять зняти запалення і позбавлять тебе від неприємних газів.

Сьогодні нам хотілося б познайомити тебе з 5 рецептами дивовижних соків, інгредієнтами яких є різні овочі і фрукти, які благотворно впливають на травлення. Вони дозволять запобігти багатьом проблемам з травленням, що викликають запалення, в результаті чого твоє самопочуття поліпшиться, а живіт стане плоским.

Сік з алое вера

Багатьом з нас добре знайома ця цілюща рослина. Серед корисних властивостей алое варто відзначити і його користь для травної системи.

Алое має легкий проносний ефект, покращує перистальтику кишечника, полегшує виведення газів і допомагає очистити кишечник. Завдяки цьому нормалізується робота нашого шлунка.

Складові:

1/2 склянки гелю алое вераСік 1/2 лимона1 столова ложка рідкого хлорофілу (15 мл.)1/2 склянки води (100 мл.)

Приготування

Добре перемішати всі інгредієнти в блендері так, щоб в результаті вийшла однорідна суміш.Випивай вранці натщесерце за півгодини до сніданку.

Сік з папайї, вівса і лляного насіння

У результаті поєднання цих трьох інгредієнтів виходить дуже смачний і корисний напій, багатий клітковиною, вітамінами, антиоксидантами і ферментами, які покращують травлення і допомагають запобігти появі запору і запальних процесів.

Такий сік виходить дуже ситним і поживним, тому його рекомендується пити тим, хто хоче скинути вагу.

Складові:

1 стакан порізаної на шматочки папайї (140 м)1 столова ложка лляного насіння (10 р)2 склянки води (500 мл.)2 столових ложки вівса (20 р)Трохи бджолиного меду для додання напою солодкого смаку (замість цукру)

Приготування

Поклади всі інгредієнти в блендер і добре перемішати. Проціджувати напій не потрібно.Випивай цей сік щодня натще протягом одного тижня, після чого зроби тижневу паузу, а потім повтори курс заново.

Сік з ананаса, грейпфрута, лимона і зеленого чаю

Накопичені в нашому кишечнику шлаки і ускладнене травлення можуть привести до запалення, викликати гази, а також стати причиною поганого самопочуття в цілому.

Завдяки поєднанню корисних властивостей використовуваних інгредієнтів - ананаса, цитрусових і зеленого чаю - цей напій є відмінним засобом для очищення нашого кишечника від токсинів.

Складові

3/4 склянки порізаного на шматочки ананаса (116 м)Сік одного лимонаСвіжовичавлений сік одного грейпфрута1 стакан зеленого чаю (250 мл.)Трохи бджолиного меду (за бажанням)

Приготування

Поріж на шматочки ананас, вичави сік із цитрусових і приготуй зелений чай.

Перемішати всі інгредієнти в блендері (за винятком лимонного соку). Суміш повинна набути однорідної консистенції.

Коли напій буде готовий, додай в нього сік лимона.

Випивай сік щоранку натщесерце протягом трьох тижнів.

Сік з моркви, часнику і люцерни

Коли в нашому кишечнику накопичуються токсини, ми часто починаємо страждати газами і здуттям живота, наше травлення порушується.

Цей напій допоможе тобі очистити організм від токсинів і відновити мікрофлору кишечника.

Складові

1 стакан морквяного соку (200 мл.)1 свіжий зубчик часнику1 стебло селери1 пучок люцерни.

Приготування

Вичави сік з моркви і селери, після чого перелий його в блендер. Додай часник і люцерну.

1-2 хвилини перемішуй всі інгредієнти в блендері, після чого випий напій без проціджування. Якщо тобі попадуться маленькі шматочки овочів, не хвилюйся.

Пити такий сік рекомендується натщесерце, як мінімум за дві години до прийому їжі.

Сік з яблука і слив

Для того, щоб органи системи травлення працювали без порушень, нам необхідна клітковина.

Поєднання слив і яблука дозволяє отримати напій з високим вмістом клітковини. Завдяки йому ти зможеш впоратися з газами, перемогти запори, а твій живіт стане плоским і підтягнутим.

Складові

5 свіжих слив1/2 яблука зі шкіркою1 стакан води (250 мл.)Мед (за бажанням)

Приготування

Перемішати всі інгредієнти в блендері до однорідної консистенції. Випивай напій свіжоприготовленим.

Пити такий сік рекомендується на порожній шлунок за 40 хвилин їжі.

Не забудь

Якщо тебе часто турбують гази і здуття живота, значить, необхідно внести деякі зміни в свій раціон. Наприклад, рекомендується уникати вживання таких продуктів:

червоне м'ясоковбасиМолочні продуктицукорРафіноване біле борошно.

Якщо ти стала пити соки, які ми тобі порекомендували, а також почала уважніше ставитися до свого харчування, але, незважаючи на все це, проблеми з травленням не зникли, буде краще звернутися за консультацією до лікаря. Можливо, що в цьому випадку мова йде про будь-яке хронічне захворювання або непереносимість певних харчових продуктів.

До списку новин