загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Морквяні секрети

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Морквяні секрети

• Щоб не привабити морквяну муху при проріджуванні моркви, візьміть 1 відро води й розведіть у ньому 1 ст. л. червоного або чорного меленого перцю (вистачить на 10 м2). Настоювати не потрібно, слід відразу оббризкувати моркву настоєм перед проріджуванням. domovyk.com

• Якщо хочете одержати врожай гарної чистої моркви (без усякої гнилі, зарази і т.д.) обов'язково після другого проріджування полийте молоді рослини наступним розчином: на 1 відро води 3 г марганцівки й 2-3 г борної кислоти. Відра вистачить для 3-4 м2. Другий раз повторіть цю ж процедуру днів через 20. Зверніть увагу! Перед поливом розчином необхідно полити моркву звичайною водою.

• Щоб морква не вродилася рогатою, не тріскалася, проріджуйте її, залишаючи між рослинами відстань 4-5 см.

До списку новин