загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

15 тисяч пенсіонерів без паспортів не можуть отримати пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
15 тисяч пенсіонерів без паспортів не можуть отримати пенсії

Віце-прем'єр міністр Павло Розенко розповів про основні проблеми, які переживають українські пенсіонери. Виявляється, що понад 15 тисяч не можуть отримати пенсії.

"Єдина проблема, яку показав Мінфін і яку не могли розкрити ні Пенсійний фонд, ні Мінсоцполітики, так як у них немає баз даних, - це виплати пенсій за втраченими паспортами. Всього таких пенсійних справ - близько 15 тисяч", - розповідає чиновник в інтерв'ю.

Розенко уточнює, що втрата паспорта не є приводом для того, щоб Пенсійний фонд припинив соцвиплати.

"Коли людина втрачає паспорт, вона не зобов'язана повідомляти про це управління Пенсійного фонду. Ми розуміємо стурбованість Мінфіну. Але треба теж розуміти, що за загубленим паспортом пенсію оформити іншій людині неможливо, адже пенсія оформляється тільки один раз і не по паспорту, а по особистій справі пенсіонера", - додає він і уточнює, що це поки одна з найсерйозніших проблем в цій сфері.

Розенко уточнив, що на даний момент перевірки показали, що близько 80 осіб значаться як "мертві душі", але більше 50 з них вже не виплачують соціальну допомогу. Також він уточнив, що на даний момент перевіряють понад 450 тисяч осіб на предмет того, чи виїхали вони на територію, окуповану терористами Донбасу. Якщо такі знайдуться, то їм припинять виплачувати пенсію.

Нагадаємо, раніше Розенко заявляв, що від верифікації пенсійних виплат планують отримати п'ять мільярдів гривень.

До списку новин