загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Система субсидій зазнає краху через велику кількість заявників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Система субсидій зазнає краху через велику кількість заявників

Депутат від ВО "Самопоміч" Олена Бабак впевнена, що подорожчання вартості газу спровокує зростання тарифів на воду та опалення, тому кількість тих українців , які звернуться за субсидіями буде набагато більшою. Крім того, Бабак закликала більш відповідальніше ставитися до прогнозування щодо потенційних заявників на субсидії, бо коли їх кількість переросте за 50% - то це свідчить про відсутність будь-якої реформаторської складової субсидій.

Бабак зазначила, дуже важливо, щоб при зміні ціни був орієнтир економічної спроможності для населення України платити за комунальні послуги.

"Таким орієнтиром могли б стати 40% домогосподарств України загальної кількості, щоб при будь-якій зміні цін не переходили цю межу за 40%. Тому що 40% населення України, які б отримували субсидії, це все ж меншість. А якщо у нас ситуація зараз, що внаслідок підвищення цін субсидію будуть отримувати 9 млн сімей з 16,5 млн – це фактично більше половини населення України, яке буде потребувати адресної соціальної допомоги. Це ненормально. І це не реформа, коли більшість людей опиняються за межею бідності. Реформа означає поліпшення. Не може бути внаслідок реформи економічно більше половини громадян України за межею бідності", - розповіла Бабак.

Також Бабак наголосила, що кошти від субсидій слід скерувати на утеплення помешкань українців, бо піднімати людям тарифи і не давати можливості утеплювати будинки і квартири, на думку депутата, абсолютний цинізм влади.

До списку новин