загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мінсоцполітики перегляне список «шкідливих» професій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Мінсоцполітики перегляне список «шкідливих» професій

Міністерство соціальної політики планує переглянути список професій, які шкодять здоров'ю людей і дають підстави для дострокового виходу на пенсію.

Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева.

"За Януковича був прийнятий список 1 і 2 «шкідливих» професій. Ми його переглянемо і залишимо дійсно шкідливі роботи, які реально шкодять здоров'ю людей і дійсно дають підстави для дострокового виходу на пенсію" - зазначив Рева.

За словами міністра, все потрібно проінвентаризувати, щоб людина не за посадою потрапляла на пенсію достроково, а саме за станом здоров'я. У цьому зв'язку він навів приклад директора шахти і шахтаря, які мають рівні права у цьому відношенні.

"Шахтар відпрацював і пішов на пенсію, тому що він не може далі працювати. А директор шахти отримав право дострокового виходу і ще 20 років працює, тому що йому здоров'я дозволяє, адже він же у забій не спускається, вугільним пилом не дихає. Тому тут також потрібно наводити лад і приводити все у відповідність", - наголосив міністр.

До списку новин