загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Використання часнику для лікування гіпертонії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ви страждаєте на гіпертонію? У ваших близьких родичів почалися проблеми з кров’яним тиском? По-перше, завжди слід дотримуватися порад лікаря. По-друге, важливо розуміти, що постане необхідність змінити звички.

Поліпшення харчування, обмеження споживання солі, цукру і насичених жирів, щоденне виконання фізичних вправ, безсумнівно, є чудовими способами лікування гіпертонії. Однак існує також домашній засіб, про який слід пам’ятати. Це часник.

Чи знаєте ви, що часник є одним з тих природних ресурсів, які, на думку багатьох дослідників, є прекрасним захисником здоров’я серця? Це точно. Завдяки часнику ви можете знизити рівень поганого холестерину й регулювати кров’яний тиск.

Ми покажемо вам 4 ефективні шляхи досягнення цієї мети.

1. Часникова сіль для страв

Аліцин – лікарський фермент, наявний у часнику, і саме він дає максимальну користь для здоров’я серця. Також цікаво дізнатися, що часник був свого роду щоденним препаратом, який приймали древні греки і римляни для лікування хвороб і зміцнення серця.

Не варто забувати, що часник є одним з найкращих природних антибіотиків, а також основним складником у середземноморській дієті, яку вважають найздоровішою моделлю харчування в світі. Отже, якщо ця дієта настільки здорова, то в основному тому, що вона обмежує кількість солі і використовує в основному здорові жири з оливкової олії.

Ви хочете дізнатися, як повністю виключити сіль зі страв, замінивши її на “часникову сіль?” Візьміть цю інформацію до відома.

Інгредієнти, щоб зробити власну часникову сіль

•             6 цілих часників

•             2 столові ложки оливкової олії

Інструкції

Це дійсно просто. Спочатку треба почистити часник і обсмажити його в сковороді на оливковій олії. Після того, як він стане золотистого кольору, вимкніть вогонь. Будьте обережні, щоб він не підгорів!

Потім зцідіть оливкову олію, щоб часник не був занадто вологим, але залишався хрустким, і покладіть його в скляну банку. Кожного разу, коли вам захочеться трохи приправити страви, щоб зробити їх смачнішими, вам потрібно лише натерти цей часник і додати його до страви. Ви помітите, що він дуже приємно смакує!

2. Споживайте часник натщесерце

У нашому блозі ми неодноразово говорили про неймовірні переваги споживання часнику натщесерце. Це чудовий спосіб регулювати кров’яний тиск і боротися з багатьма захворюваннями. Він сприяє детоксикації печінки, бореться з фізичною втомою, запобігає інфекціям… Як ви можете нехтувати всіма цими чудовими перевагами?

Як слід використовувати часник, щоб боротися з високим кров’яним тиском і лікувати гіпертонію?

•             Ідеально споживати два зубчики часнику натщесерце разом зі склянкою води, щойно прокинетеся вранці.

•             Цілком можливо, що цей засіб може здатися вам трохи сильним, але якщо ви проаналізуєте всі переваги, то зрозумієте, що варто робити цей маленький ранковий подвиг, а результати проявляться всього за 20 днів.

•             Якщо ви турбуєтеся з приводу можливого неприємного запаху, який може залишитися, просто потрібно випити трохи лимонного соку або пожувати листя м’яти. Запах зникне майже відразу ж!

3. Часник, маринований в оливковій олії

Ми можемо запевнити вас, що цей часник дійсно смачний. Часник, маринований в оливковій олії, є давнім засобом, який допоможе вам знизити високий кров’яний тиск дуже просто. Не забувайте також, що це дуже смачний і оригінальний кулінарний ресурс.

Що потрібно?

•             20 очищених зубчиків часнику

•             1 літр оливкової олії

•             скляна банка

Як приготувати?

•             Спочатку треба почистити зубчики часнику і розрізати їх навпіл. Тепер заповніть скляну банку літром оливкової олії і додайте 20 зубчиків часнику, які є екологічно чистими і розрізаними навпіл.

•             Залиште настоюватися протягом принаймні трьох тижнів, перш ніж почати використовувати олію або часник. Чудовий спосіб скористатися перевагами цього засобу для зменшення високого кров’яного тиску – намастити цю лікувальну олію на дві скибочки хліба і їсти щодня. Крім того, рекомендуємо їсти два зубчики часнику щодня.

4. Часниковий чай

Смакота! Чай з часнику є ще одним давнім засобом, що дуже корисний для догляду за здоров’ям серця, схуднення, боротьби з інфекціями й уповільнення передчасного старіння, завдяки високому вмісту вітамінів, мінералів і антиоксидантів.

Дуже корисно пити цей чай натщесерце або через 20 хвилин після обіду. Якщо ви вирішили з’їсти два зубчики часнику натщесерце, то можете випити смачний чай у другій половині дня. Обидва методи ефективні у боротьбі з високим кров’яним тиском. Зверніть увагу на те, як ви можете його приготувати.

Інгредієнти

•             1 зубчик часнику

•             1 склянка води

•             трохи тертого імбиру

•             1 столова ложка лимонного соку

•             1 столова ложка меду

Інструкції

•             Почніть з нагрівання склянки води. Щойно вода почне кипіти, додайте зубчик часнику (який ви заздалегідь подрібнили), тертий імбир і столову ложку меду. Добре перемішайте і залишіть варитися близько 20 хвилин. Після цього процідіть вміст.

•             Наступний крок? Тепер додайте лимонний сік. Це смачний напій!

Джерело:
До списку новин