загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Натуральні способи лікування темних кіл під очима

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Окрім природних засобів, згаданих у сьогоднішній статті, ви можете також виконувати різні вправи для обличчя, щоб стимулювати приплив крові до ділянки під очима та запобігати появі темних кіл.

Нам навряд чи потрібно описувати, що це таке. Темні кола, які формуються під очима, іноді можуть зробити вас схожими на єнота. Хоча може здаватися, що ніщо не допомагає позбутися цих кіл під очима або запобігти їхній появі, все ж існує кілька ефективних домашніх засобів. Хочете дізнатися про них?

Дізнайтеся з сьогоднішньої статті, як зменшити кола під очима!

У першу чергу, необхідно розрізняти кола під очима і мішки під очима.Перші – це ділянки затемненої шкіри, тоді як другі – це накопичення води та/або жиру. Вони можуть з’являтися одночасно або в абсолютно окремих випадках.

Натуральні засоби від кіл під очима

Для того, щоб усунути пурпурні смуги під очима, які макіяж ніколи не зможе приховати, спробуйте один із цих домашніх засобів.

Картопля

Очистіть охолоджену в холодильнику картоплю, розріжте її на шматочки, замочіть скибочки в холодній воді та покладіть на заплющені очі, стежачи за тим, щоб також покрити ділянку з темними колами.

Коли скибочки картоплі нагріються до температури тіла, замініть їх на холодні, поки не використаєте всю картоплю.

Інший варіант: зробити пасту з очищеної натертої картоплі. Загорніть пасту в марлю і покладіть на кола під очима приблизно на 20 хвилин. Повторюйте процедуру три або чотири рази на тиждень.

Ромашка

Ромашковий чай чудово підходить для усунення запалення.

Інгредієнти

  • 1 столова ложка сухих квіток ромашки (10 г)
  • 1 склянка води (250 мл)

Приготування

  • Доведіть воду до кипіння і додайте сушені квітки ромашки. Варіть протягом п’яти хвилин.
  • Зніміть з вогню, накрийте кришкою і дайте настоятися протягом 10 хвилин.
  • Процідіть рідину і змочіть у ній ватяний тампон.
  • Заплющте очі, нанесіть на повіки та під очима.

Ви можете також використати ватяні диски й залишити їх на ніч (або будь-коли, коли хочете заплющити очі та розслабитися).

Огірок

Безсумнівно, коли ви думаєте про СПА, ви уявляєте собі жінку, яка лежить в зручному халаті, її волосся загорнуте в білий рушник, а на її очах лежать скибочки огірка! Це тому, що огірок має чудові властивості, які приносять користь шкірі.

Він освітлює обличчя, а також зменшує темні кола під очима. Просто наріжте холодний огірок і покладіть скибочки на потрібну ділянку, як і у згаданому випадку з картоплею.

Потім ретельно вимийте обличчя холодною водою і нанесіть зволожувальний крем.

Полуниця

Це прекрасний спосіб зменшити запалення. Вона також робить чудеса для позбавлення від темних кіл під очима. Не з’їжте цей лікувальний засіб!

Розімніть жменю полуниці з невеликою кількістю води, щоб утворити пасту і нанесіть її навколо очей.

Ківі

Ще один чудовий фрукт один – ківі – допомагає усунути темні кола. Це відбувається тому, що ківі багаті на антиоксиданти, поживні речовини й вітаміни.

Вони зменшують запалення і підтягують шкіру. Для того, щоб їх використати, виконайте ту саму процедуру, що й з картоплею та огірками: розріжте на шматочки ківі та покладіть у холодильник на годину. Після цього прикладіть до очей.

Залиште на 20 хвилин і змийте теплою водою.

Яблуко

Усе, що потрібно зробити, це покласти яблуко в холодильник, а потім нарізати його. Покладіть скибочки на темні кола, поки вони не нагріються до температури тіла, і міняйте, доки не використаєте всі. Інший варіант: зробіть яблучну пасту.

Інгредієнти

  • 1 яблуко
  • 1/2 літра води

Приготування

  • Очистіть і наріжте яблуко. Доведіть воду до кипіння і варіть шматочки яблука протягом 15 хвилин. Процідіть воду і дайте яблукам охолонути. Розімніть.
  • Коли фрукти охолонуть до кімнатної температури, поставте їх в холодильник на одну годину. Потім нанесіть на заплющені повіки й ділянки під очима.
  • Залиште діяти протягом 40 хвилин.

5 вправ для обличчя, щоб зменшити кола під очима

Якщо ви не хочете використовувати будь-який із вищевказаних природних засобів або віддаєте перевагу профілактиці над лікуванням, існують дуже прості вправи, які ви можете робити будь-коли, щоб сприяти циркуляціїкрові та запобігти появі кіл під очима.

  • Дотики пальцями: Кінчиками пальців натискайте акуратно навколо очей.Рухи мають бути швидкими та легкими.
  • Вправи для шиї: Ляжте на спину на ліжку, покладіть голову вбік. Злегка підніміть голову, повертаючи підборіддя до грудей. Затримайтеся в цьому положенні протягом 10 секунд.
  • Рухи очима: Заплющте очі. Тепер розплющте. Рухайте очима і бровами у всіх напрямках, ніби ви здивовані, сумні, щасливі тощо.

 

Джерело:
До списку новин