загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Користь від щоденного вживання столової ложки суміші кориці та меду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кориця та мед – два поживні продукти, які можуть похвалитися численними корисними властивостями для здоров’я, та й на додачу, ще й чудово смакують. Якщо ви поєднаєте невелику кількість кориці та меду, то збільшите їхні корисні властивості і полегшите собі їх щоденне вживання.

Ось лише деякі з їхніх корисних властивостей: ця суміш може допомогти вам втратити вагу, підвищити імунітет організму, покращити травлення, доглянути за суглобами, вилікувати безсоння і стрес і підвищити лібідо.

Корисні властивості

Якщо суміш кориці та меду споживати щодня, у способи, які ми пояснимо нижче, це дасть вам такі переваги для здоров’я:

  • Допоможе схуднути: Суміш кориці та меду допоможе активізувати метаболізм і зменшити тягу до споживання цукру. Кориця – також хороший регулятор рівня глюкози в крові, вона також допомагає вивести зайві рідини і жири з тіла. Споживайте суміш, змішуючи її в гарячій воді між прийомами їжі.
  • Підвищує імунітет: поєднання кориці та меду – висококалорійна суміш, яка також функціонує в якості природного антибіотика. Іншими словами, вона допоможе позбутися відчуття холоду в організмі, а також виконує роль для профілактики захворювань, викликаних вірусами і бактеріями.
  • Суміш бореться і знімає інфекції горла: її антибіотичні та протизапальні властивості дозволяють добре лікувати фарингіт, тонзиліт, афонію, дисфонію і т.д. Змішайте столову ложку суміші кориці та меду з теплою водою сьорбайте її і полощіть нею горло.
  • Покращує здоров’я суглобів: завдяки своїй теплотворній здатності та антиоксидантними властивостями, ця суміш відмінно підходить для таких захворювань, як артроз, остеоартроз і схожих на них.
  • Знижує ризик серцево-судинних захворювань: тому що ця суміш покращує кровообіг, таким чином знижується рівень холестерину, зміцнюється серце і регулюється його ритм.
  • Збільшує лібідо: кориця вважається одним з кращих природних афродизіаків як для чоловіків, так і жінок. Приймайте одну столову ложку вранці та одну перед сном.
  • Покращує травлення і знижує кислотність: у цьому випадку, приймайте чашку теплої води зі столовою ложкою суміші кориці та меду в прикуску, бажано до обіду. Проте, ви також можете й розчинити суміш у чашці теплої води.
  • Дає енергію і запобігає стресу: її теплотворна здатність і тонізувальні властивості допоможуть вам оживити тіло. Вживайте столову ложку суміші, бажано натщесерце.
  • Омолоджує організм: усередині, а також назовні. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям, суміш допомагає зменшити пошкодження тканин, викликане плином часу, тому вона є хорошим лікувальним засобом і сприяє збереженню краси. Вона також допомагає запобігти хронічним захворюванням.
  • Поборює безсоння: прийміть столову ложку суміші кориці та меду із склянкою гарячої води перед сном.

Що вам потрібно

Вам лише треба кориця і мед. Ці продукти повинні бути високої якості.

Мед повинен бути органічним, оскільки це якраз буде гарантувати те, що він був оброблений природно, без доданих речовин. Мед також повинен бути сирим, тобто таким, який не був нагрітий при високих температурах, для того, щоб залишатись завжди у рідкому вигляді. Іншими словами, він повинен затвердіти при низьких температурах. Коли він холодний, ви можете нагріти його на водяній бані та  розтопити його без втрати його корисних властивостей.

З іншого боку, кориця також повинна бути органічною. Ви можете дізнатися про її якість з її аромату.

Як зробити цю суміш

Змішуйте рідкий мед і корицю, поки суміш не буде дуже густою. Зберігайте суміш в герметично закритому скляному контейнері. Вам немає необхідності тримати цю суміш в холодильнику, якщо приміщення, де вона зберігається прохолодне, і коли не дуже жарко. Цей препарат зберігається добре протягом тривалого часу без будь-яких консервантів, завдяки своєрідним властивостям кориці та меду.

Як вживати суміш

Ви повинні приймати столову ложку цього препарату  в день з пропорцією меду і кориці 1: 1 при стандартному дозуванні. Для маленьких дітей, стандартною дозою повинна бути чайна ложка.

Ви можете розчинити суміш у невеликій кількості гарячої води, і тоді вода буде мати солодкий смак. Ви можете також розчинити суміш кориці та меду у холодній воді. Таким чином, ви отримаєте освіжальний і корисний напій. Ви також можете поєднувати суміш з соком, молоком або йогуртом , але ніколи не варіть її.

Ми завжди рекомендуємо вам скористатися порадами вашого лікаря або натуропата, перш ніж робити які-небудь лікуванні препарати та вживати їх, тому що натуральні продукти теж мають певну кількість протипоказань при різних хворобах, а також можуть бути несумісні з деякими ліками. Часом надмірне споживання натуральних продуктів може викликати небажані побічні ефекти.

 

 

Джерело:
До списку новин