загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Обмеження пенсій для працюючих пенсіонерів хочуть скасувати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Комітет ВР з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення рекомендує прийняти за основу законопроект № 4325, яким передбачається виплата пенсій працюючим пенсіонерам на підприємствах, в установах та організаціях, окрім державних, у повному обсязі, передає ЮрЛига.

Законопроектом № 4325 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів відносно відновлення повного обсягу пенсійного забезпечення для працюючих пенсіонерів” передбачається, що буде виключена тимчасова норма, яка обмежує виплату пенсій, призначених за віком, за інвалідністю, на пільгових умовах, ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС та вченим.

Наразі ж по виплаті пенсій працюючим пенсіонерам існують обмеження: в період роботи пенсіонеру виплачується пенсія в розмірі 85%, але не менше розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили дієздатність.

“Фінансовий стан нашої держави сьогодні покращився, тому в подальшому обмежувати суму виплат пенсій працюючим громадянам немає необхідності”, – зазначила голова Комітету Людмила Денисова.

 

Джерело:
До списку новин